Hat nő mehet Daytonába

A Harley-Davidson cég által meghirdetett vetélkedő győzteseként hat motoros hölgyet sorsoltak ki, akik másodmagukkal részt vehetnek egy motorostúrán Daytonába. Kísérőjük Karen Davidson – a cég egyik alapítójának dédunokája – lesz, majd három napon keresztül szórakozhatnak a floridai motorostalálkozón.

Eredetileg a hat hölgy bemutatkozó kisfilmje azért került fel a cég honlapjára november 28-án, hogy az olvasók közülük válasszák ki azt, aki végül megnyeri az Atlantából a 2008-as Daytona BikeWeekre vezető utat. Az október 1-én meghirdetett verseny szervezője azonban a szavazás végén, december 12-én úgy döntött, hogy mind a hatan megérdemlik, hogy részesei legyenek, ennek az emlékezetes élménynek a filmben megjelölt mentorukkal együtt.

HIRDETÉS (x)
A versenyre nevezni egy maximum 90 másodperces kisfilmmel lehetett, amiben a motoros hölgyek bemutatják azt a személyt, aki bevonta őket a motoros életformába. Emellett elmesélik, mit jelent nekik a motor, és a motorozás. A 200-nál is több videofelvételből nehéz volt kiválasztani a döntőbe jutó hat versenyzőt, és mivel az interneten szavazó 35 000 fő is alig tudott dönteni, végül mindannyian ott lehetnek a világ egyik legnagyobb motorostalálkozóján március elején.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...
Mielőtt az állatvédők megtámadnának csak a kép idejére tettük bele a robogó kosarába. Ilyen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!