Hat nő mehet Daytonába

A Harley-Davidson cég által meghirdetett vetélkedő győzteseként hat motoros hölgyet sorsoltak ki, akik másodmagukkal részt vehetnek egy motorostúrán Daytonába. Kísérőjük Karen Davidson – a cég egyik alapítójának dédunokája – lesz, majd három napon keresztül szórakozhatnak a floridai motorostalálkozón.

Eredetileg a hat hölgy bemutatkozó kisfilmje azért került fel a cég honlapjára november 28-án, hogy az olvasók közülük válasszák ki azt, aki végül megnyeri az Atlantából a 2008-as Daytona BikeWeekre vezető utat. Az október 1-én meghirdetett verseny szervezője azonban a szavazás végén, december 12-én úgy döntött, hogy mind a hatan megérdemlik, hogy részesei legyenek, ennek az emlékezetes élménynek a filmben megjelölt mentorukkal együtt.

HIRDETÉS (x)
A versenyre nevezni egy maximum 90 másodperces kisfilmmel lehetett, amiben a motoros hölgyek bemutatják azt a személyt, aki bevonta őket a motoros életformába. Emellett elmesélik, mit jelent nekik a motor, és a motorozás. A 200-nál is több videofelvételből nehéz volt kiválasztani a döntőbe jutó hat versenyzőt, és mivel az interneten szavazó 35 000 fő is alig tudott dönteni, végül mindannyian ott lehetnek a világ egyik legnagyobb motorostalálkozóján március elején.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!