Pepper Massey az év asszonya

A Cycle Source magazin indén is megrendezte az „Év asszonya” választást. A szerkesztőség elsőre furcsállta a végeredményt, de végül megértették az olvasók döntését.

Pepper Massey-t 2007 végén nevezték ki a legendás, és 2008-ban már 68. alkalommal megrendezésre kerülő Sturgis Rally igazgatójává, ezért furcsa volt, hogy munkássága ennyire elismert a motoros magazin olvasói körében. Persze ha figyelembe vesszük, hogy ezt megelőzően ő volt a Sturgis Motorkerékpár Múzeum és Hírességek Csarnoka igazgatója, már mindjárt jobban érthető az eredmény.

A díjjal kapcsolatban Massey így nyilatkozott: "Azt hiszem, számtalan más nő megérdemelné, hogy jobban megismerjék munkáját, mint én. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok, és megtisztelve érzem magam. Ahogy sokan mások, én is keményen dolgozom, mert szeretem a munkámat, így aztán sokkal kevésbé tűnik munkának, sokkal inkább szórakozásnak, még a legnehezebb napokon is. De a legjobb az egészben az a rengeteg ember, akiket megismerek és azok a kapcsolataim, amiket a motorkerékpárok körül eltöltött évek során építettem fel. Nagyon boldog vagyok, és nagyon élveztem, amíg idáig eljutottam.”

HIRDETÉS (x)

Közben az USA első számú múzeuma, amely a motorkerékpárok történetével foglalkozik, egy új bemutatóra készül. A 2008 márciusában nyíló, kb. 750 négyzetméternyi kiállítási területen közel száz, a motorozást kedvelő sztár emléktárgyait, és felbecsülhetetlen értékű motorkerékpárjait gyűjti össze "MotoStars: Celebrities + Motorcycles" címmel.

A híres, mozifilmekben szereplő motorkerékpárok között megtalálható lesz az a 2004-es MV Agusta F4-SPR, amelyet Will Smith vezetett az " Én, a Robot" című filmben. Olyan egotikus, épített motorkerékpárok is ki lesznek állítva, mint amit Austin Weiss készített a "The Black Eyed Peas" frontemberének, és Carlos Mencia-nak.

A történelem során a motorkerékpáron vezető szerepet játszottak a híres emberek egy részének életében is. Mindegy, hogy ők kalandorok, gyűjtők, építők vagy sportolók, minden egyes motoros sztárnak egyedülálló története van. Mindegyikük másképp kezdte, más volt a motivációja, és ezeket az apró, privát titkokat a múzeum látogatói mind megtudhatják a rajongott híres emberekről.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!