Új élet kristálylábon

Tartalomjegyzék

Cat Hammes lábával az addigi élete is elveszett egy motorbaleset során. Ő azonban megküzdött az akadályokkal és saját démonaival, így ma már műlábbal ugyan, de újra kedvenc motorja nyergében szeli Amerika útjait.

16 éves volt, amikor életében először motorra ült, és egyből a rabjává vált, szülei azonban hallani sem akarták a motor és a Harley-Davidson szavakat, így egészen 18 éves koráig várnia kellett arra, hogy hódolhasson a motorozás iránti szenvedélyének.

HIRDETÉS (x)

 

Eleinte egy Yamahával járt, nagy vágya azonban még mindig egy Harley vásárlása volt. Ebben pedig még jobban megerősítette egyik kedvese, akinek a kapcsolatuk idején egy '69-es Pan Headje volt. Catnek már nem kellett sokáig vágyakoznia, 28 éves korában megvette élete első Harley-ját, egy 1979-es Low Ridert.

A Harley fanatizmus az évek előre haladtával egyre csak nőtt, mígnem egyszer alkalma nyílt kipróbálni egy Fatboyt. Akkor és ott tudta, hogy ezt a motort neki szánta a sors. 2005 őszén pedig már ott állt a garázsban a hőn áhított társ. A sors azonban igen rövid közös életet szánt nekik. 2006. május 20-án Cat addigi élete egy baleset során darabokra tört. Elvesztette bal lábszárát, és ezzel együtt mindent, amit eddig elért az életben. Odalett a motorozás, a család, minden addig rutinként végzett feladat nyűg volt, minden újabb nap küzdelemmel telt.

Miután a kórházból hazakerült, újabb problémákkal kellet szembesülnie. Képtelen volt felmenni az emeletre, használni a fürdőszobát, takarítani. Nem mehetett akkor és oda ahova ő akart, egyetlen menedéke egy eldugott szoba volt egy kórházi ággyal. Depressziója olyan mélységekbe taszította, hogy nem egyszer megfordult fejében az öngyilkosság gondolata is. Ahhoz azonban, hogy ezt megvalósítsa, hozzá kellett volna férnie az emeleten tárolt pisztolyhoz.


Bizarr módon a halál utáni vágy ösztönözte arra, hogy felkeressen egy specialistát. Azt remélte ugyanis, ha újra sikerül lábra állnia, felmehet a fegyverért, és véget vethet ennek a borzasztó helyzetnek.

Amellett ugyanis, hogy elvesztette a lábát, férjével is egyre távolodtak egymástól, amiért szintén magát okolta. A specialistánál tett látogatás azonban kudarcba fulladt, Cat képtelen volt használni a számára kiadott protézist.

HIRDETÉS (x)

Egy nap felhívta egy ismeretlen nő, és megadta neki egy lábspecialista számát, akiről páciensei egytől-egyig ódákat zengenek. Cat pedig, kételkedve bár, de felkereste a csodadokit, aki az eddig megszokott sötét és hűvös orvosi szoba helyett egy napos, kellemes rendelőben fogadta.

Mintát vett a megmaradt csonkról, és két órával később már a kész protézissel a kezében tért vissza. Cat a baleset óta először állt lábra, először járt újra fájdalom nélkül, olyan könnyedséggel, hogy Ő maga el sem hitte, hogy valóban fent van a műláb.

Ott akkor minden megváltozott. Cat új életet kapott, a fegyver és az öngyilkosság gondolata a másodperc tört része alatt tovaszállt. Nem maradt más, csak a földöntúli öröm, és a motorja utáni vágy.

Hazatérve első útja a Fatboyhoz vezetett, aki még mindig sérülten, árván állt a garázsban. Cat azonban remélte, hogy ha vele csodát tudtak tenni, akkor motorja is menthető, és hamarosan újra együtt járhatják majd be a jól ismert helyeket. Vágya valóra vált. Egy hideg karácsonyi napon újra hű társa nyergébe szállt, és nekiindultak közös új életüknek.

Cat is szereti hangsúlyozni nőiességét, hiszen attól, hogy műlábbal él, nem lett kevésbé értékes. Rajta azonban nem csak a ruhákon, sminken, frizurán köszön vissza a nőiesség, protézisét ugyanis Swarovski kristályok díszítik.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...
Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!