Új élet kristálylábon

Tartalomjegyzék

Cat Hammes lábával az addigi élete is elveszett egy motorbaleset során. Ő azonban megküzdött az akadályokkal és saját démonaival, így ma már műlábbal ugyan, de újra kedvenc motorja nyergében szeli Amerika útjait.

16 éves volt, amikor életében először motorra ült, és egyből a rabjává vált, szülei azonban hallani sem akarták a motor és a Harley-Davidson szavakat, így egészen 18 éves koráig várnia kellett arra, hogy hódolhasson a motorozás iránti szenvedélyének.

HIRDETÉS (x)

 

Eleinte egy Yamahával járt, nagy vágya azonban még mindig egy Harley vásárlása volt. Ebben pedig még jobban megerősítette egyik kedvese, akinek a kapcsolatuk idején egy '69-es Pan Headje volt. Catnek már nem kellett sokáig vágyakoznia, 28 éves korában megvette élete első Harley-ját, egy 1979-es Low Ridert.

A Harley fanatizmus az évek előre haladtával egyre csak nőtt, mígnem egyszer alkalma nyílt kipróbálni egy Fatboyt. Akkor és ott tudta, hogy ezt a motort neki szánta a sors. 2005 őszén pedig már ott állt a garázsban a hőn áhított társ. A sors azonban igen rövid közös életet szánt nekik. 2006. május 20-án Cat addigi élete egy baleset során darabokra tört. Elvesztette bal lábszárát, és ezzel együtt mindent, amit eddig elért az életben. Odalett a motorozás, a család, minden addig rutinként végzett feladat nyűg volt, minden újabb nap küzdelemmel telt.

Miután a kórházból hazakerült, újabb problémákkal kellet szembesülnie. Képtelen volt felmenni az emeletre, használni a fürdőszobát, takarítani. Nem mehetett akkor és oda ahova ő akart, egyetlen menedéke egy eldugott szoba volt egy kórházi ággyal. Depressziója olyan mélységekbe taszította, hogy nem egyszer megfordult fejében az öngyilkosság gondolata is. Ahhoz azonban, hogy ezt megvalósítsa, hozzá kellett volna férnie az emeleten tárolt pisztolyhoz.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!