Harley-t nyert a teniszcsillag

Az orosz teniszcsillag, Maria Sharapova veretlen szériáját tovább nyújtotta, és az elmúlt vasárnap megnyerte pályafutásának 18. címét a Vera Zvonereva elleni meccsen a Qatar Openen.

Januári Ausztrál Openen elért eredménye és a mostani 6-1, 2-6, 6-0-as qatari győzelme után Sharapováról elmondhatjuk, hogy mind a 14 idei játszmáját megnyerte eddig. De ez a legutóbbi nem csupán a WTA Tour történek eddigi legnagyobb nyereményért, 414000 amerikai dollár (kb. 83 millió forint) díjat hozott a csinos orosz versenyzőnek, hanem ezúttal a győztesnek felajánlott, fekete Harley-Davidson V-Rod is az ő tulajdona lett.

HIRDETÉS (x)

Az még kérdéses, hogy a sikeres teniszező - akit a Dubai Openen összesorsoltak a magyar Szávay Ágnessel, de az orosz versenyző visszalépet első közös megmérettetésüktől - mit fog kezdeni a vadonatúj kétkerekűvel. Mindeddig ugyanis nem motorozott, de reméljük, a motoros nők tábora ismét bővül egy hírességgel.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!