Harley-t nyert a teniszcsillag

Az orosz teniszcsillag, Maria Sharapova veretlen szériáját tovább nyújtotta, és az elmúlt vasárnap megnyerte pályafutásának 18. címét a Vera Zvonereva elleni meccsen a Qatar Openen.

Januári Ausztrál Openen elért eredménye és a mostani 6-1, 2-6, 6-0-as qatari győzelme után Sharapováról elmondhatjuk, hogy mind a 14 idei játszmáját megnyerte eddig. De ez a legutóbbi nem csupán a WTA Tour történek eddigi legnagyobb nyereményért, 414000 amerikai dollár (kb. 83 millió forint) díjat hozott a csinos orosz versenyzőnek, hanem ezúttal a győztesnek felajánlott, fekete Harley-Davidson V-Rod is az ő tulajdona lett.

HIRDETÉS (x)

Az még kérdéses, hogy a sikeres teniszező - akit a Dubai Openen összesorsoltak a magyar Szávay Ágnessel, de az orosz versenyző visszalépet első közös megmérettetésüktől - mit fog kezdeni a vadonatúj kétkerekűvel. Mindeddig ugyanis nem motorozott, de reméljük, a motoros nők tábora ismét bővül egy hírességgel.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!