Csajok a falon

A Rod N Custom magazin a májusi Rod and Custom Show-n az egyéb különlegességek mellett megrendezi az első magyarországi pin up modell szépségversenyt.

A szervezők várják azoknak a 18-35 év közötti lányoknak a jelentkezését, akik erős vonzódást éreznek a pin up, a rockabilly, és hot rodder chicken stílus iránt, és tehetségüket, szépségüket szeretnék megmutatni a májusi Rod and Custom Show-n több ezer ember előtt.

A versenyre magyar és határon túli jelentkezőket is várnak, akiknek április utolsó hetében elődöntőt tartanak. A legjobb 15 lány már élesben, a kiállítás alatt száll majd versenybe a Magyarország Pin Up királynője díjért. A verseny sztárvendége a svájci Zoe Scarlett Pin Up modell lesz.

HIRDETÉS (x)

A Pin Up királynő díja 500 Euro pénznyeremény, és egyéb értékes ajándékok. Az első három helyezett exkluzív fotózást kap a Rod N Custom magazinban, melynek fotóanyagát saját portfoliójában később szabadon felhasználhatja. A fotósorozatot Dirk Behlau, a híres német hot rod fotográfus készíti majd a helyszínen.

Jelentkezési határidő: 2008 április. 15. Jelentkezni e-mailben lehet, rövid szöveges bemutatkozással, és minimum 5 db fotóval.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!