A péntek a nőké

Pénteken, augusztus 10-én a dél-dakotai Sturgisben a motoros nők napja lesz a Top 50 Rally Parkban. A motorkerékpár iparból jól ismert hölgyek vezetésével az egész nap arról a függetlenségről, a szabadságról és az extra adrenalinról szól majd, amit a motoros nők számára a járgányuk jelent.

A programok között többek között lesz jótékonysági motoros felvonulás a mellrák ellen, amelynek útvonala keresztül vezet a gyönyörű Black Hills-en. A résztvevők fejenként 15 amerikai dollárral járulhatnak hozzá az American Cancer Society kutatásaihoz. A rendezvény mellett előadásokat is hallgathatnak a részvevők a mellrák megelőzésének lehetőségeiről.

A délután folyamán rendezik meg a Ride-In Bike Show-t. A motorszépségversenyen kivételesen nem kell megfelelni semmi különleges feltételnek. A közönség a show legjobbja mellett a legjobb fényezésre szavazhat majd. Ezen kívül két új díj is lesz idén: az egyiket a júliusban tragikus körülmények között elhunyt Sandy Leone, a Myrtle Beach Harley-Davidson promóciós igazgatója emlékére alapították, a másikat a motorkerékpár ipar idei legjobb női vezetőjének adják át. Persze péntekig még van egy pár nap, ezért a szervezők nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a világ egyik legnagyobb találkozóján megjelenő cégek újabb díjakat ajánljanak fel.

HIRDETÉS (x)

A színpadon munkájukról, és eredményeikről fog beszámolni Laura Ellifson gyorsasági rekordtartó, Jody Perewitz, Dave Perewitz lánya a Perewitz Custom Fabrications képviseletében, Sara Liberte fotóművész, Gina Woods, az XX Chromes női motorépítő csapat létrehozója, valamint az Open Road Radio nevű, motoros témájú rádióműsor háziasszonya, a Harley-Davidson kommunikációs igazgatója Leslie Prevish, a Vagabond Chopper Company tulajdonosa Athena Ransom, valamint Jessi Combs és Lisa Baker a Baker Drivetrain nevű cég tulajdonosai.

A pénteki nap tehát izgalmasnak ígérkezik a Top 50 Rally Parkban a motoros hölgyek számára, de azért ne felejtsünk el szurkolni a mindeközben Sturgisben zajló Motorépítő Világbajnokság magyar részvevőinek, a Sapka Műveknek, és az egyedülálló Time Machine-nak!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!