A popdíva Fat Boyt választott

pink stage fashions 03 600x400Pink alapvetően vakmerő lány. Sok mindent kipróbált már életében, még akkor is, ha esélyes volt a pofára esés.

Alecia Moore, művésznevén Pink, akit a popvilág amúgy is extravagáns külsejéről, húsznál több tetoválásáról, rózsaszín hajáról és polgárpukkasztó szövegeiről ismer, nemrégiben úgy döntött, hogy kipróbálja, milyen a világ két keréken. A művésznő mindig tudta, hogy kell megfogni a közönséget, így nem csoda, hogy immár túl van 23 millió eladott lemezen, és kétszer is Grammy díjjal értékelték munkásságát.

A motorozás nem állt távol tőle, édesapjával már gyerekkora óta motorozott, és férje, Carey Hart - akivel tavaly Costa Ricán kötött házasságot egy romantikus ceremónia keretében - sikeres motokrossz versenyző. A motorozásra sűrű programja, nemzetközi fellépései mellett is mindig szakít időt Triumph motorkerékpárja nyergében, hiszen ahogy ő fogalmaz, ez tartja egyensúlyban életét. A motorozás az egyik legkellemesebb kikapcsolódás számára.

HIRDETÉS (x)

Kedvenc túraútvonala természetesen Amerikában van, Pennsylvánia államban, kedvenc időszaka a motorozás szempontjából pedig nyár vége-ősz eleje, amikor a fák kezdik lehullatni leveleiket, és az erdőknek finom avarillata van. Ilyenkor általában a családdal motoroznak, hiszen férje és édesapja mellett fivére is velük tart, hogy teljesen komplett legyen a csapat. A választása ezúttal azért a Harley-Davidson-ra esett, mert szerinte ez az a márka, amely leginkább sugallja azt a szabadságot, és életérzést, amit a motorozás neki is jelent.

Pink tanácsa mindazoknak a hölgyeknek, akiket foglalkoztat a motorozás gondolata, hogy legyenek önmaguk, tegyék azt, amit szeretnének. Ne hagyják, hogy beletuszkolják őket valami sztereotípiába, és soha ne mérjék magukat másokhoz.

normal Alecia Moore

pink 36403.largeslideshow

 
 
 
 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!