Motoros nő a hegymászók között

NaNa - .

Betsy, aki Los Angeles környékének motoros állócsillaga, több mint 20 éve motorozik. Miután szerepelt már motoros filmekben és rendszeresen ír több amerikai motoros magazinnak, most nagy kalandra szánta le magát. Egyike lesz annak a csapatnak, amely májusban megmássza a Mount Everestet.

A személyi edzőként is dolgozó médiasztár több kábelcsatornán elmesélhette már, hogy mit jelent számára a motorozás. A Discovery Channel, a TLC, a National Geographic, és a Travel Channel is készített már róla dokumentumfilmet. Leggyakrabban kalandornak, világutazónak nevezik, ami nem csoda, hiszen járt már a Machu Pichun, sőt a Milford Sound-on New Zealand-ban, ahol a világ legmagasabb hídjáról bungee jumpingolt a mélybe.

Amennyiben összejön a nagy kalandhoz szükséges 62 000 dollár, az idei immár az ötödik útja lesz a Himalájába. Az expedícióról természetesen a Discovery Channel ismét filmet forgat, amit decemberben mutatnak be Amerikában. Az összeg összegyűjtésének elősegítésére Betsy saját honlapot hozott létre, hogy így könnyebben elérhesse a lehetséges támogatókat.

HIRDETÉS (x)

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS