Legyen ön is motoros

Elkészült egy tizenötrészes valóságshow, ami azt mutatja be, hogy három lány, akik életükben először találkoznak a motorozással, „szép lassan” bemotorosodnak.

A MotoFemina három új-mexikói lány kalandjait mutatja be, egész attól a pillanattól, hogy először ülnek motorkerékpáron, odáig, hogy már motorosnak nevezik magukat. A Santa Fe-ben forgatott sorozat nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapi emberekhez is közelebb hozza a motorozás iránti vágyat, és bemutassa, hogy nem kell semmi különösebb tudás vagy képesség ahhoz, hogy valakiből motoros legyen.

Az első részben ötven jelentkező közül azzal a hattal ismerkedhetünk meg, akiket a döntőre kiválasztottak. Mind a hatan részt vesznek egy motoros tanfolyamon, majd a képességeik alapján közülük választják ki a három főszereplőt, akik résztvehetnek az egész nyáron át tartó motoros túrán. A későbbi részekben először egy stylist veszi kezelésbe a csajokat, elmagyarázza nekik, hogy milyen a praktikus frizura és smink a motoron.

HIRDETÉS (x)

Később, hogy minél stílusosabbak legyenek az új motorosok, tetőtől talpig BMW cuccba bújtatják őket, majd mind a hárman kapnak egy-egy BMW F 650 GS-t, amivel az sorozat alatt motorozgatnak. Persze mielőtt elindulnának, meg kell tanulniuk felállítani az eldöntött motort, sőt még arról is bizonyságot kell tenniük, hogy öt perc leforgása alatt képesek felismerni tíz különböző motorkerékpárt.

Négy hónap leforgása után elérkezett az alkalom, hogy egyedül is motorozzanak a szereplők, néhán részen keresztül magányos motoros kalandjaikat láthatjuk a sorozatban. A három teljesen különböző társadalmi helyzetből és életkörülmények közül érkezett lány a műsor alatt egyszerre érzi meg azt az elmondhatatlan szabadságot, és szokik rá a szokatlan kalandra, amit csak a motorozás tud nyújtani.

A valóságshow csattanója, hogy a sorozat végén az egyik lánynak megszavazzák a motort, amit használt, valamint ezentúl ő lehet a MotoFemina nevű motoros banda prezije...

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!