• Magazin
  • Csajok
  • Motorozz együtt idén is a Pető Intézetes gyerekekkel!

Motorozz együtt idén is a Pető Intézetes gyerekekkel!

negy kerekrol ket kerekre 2016 1Négy kerékről két kerékre szállnak a diákok, és idén ismét motoros felvnulással nyitják meg a tanévet a Petőben.

 

Idén már hatodik alkalommal látogatnak el motorjaikkal a szárok és több mint 100 motoros, hogy szebbé tegyék a tanévkezdést a Pető Intézetben tanuló és gyógyuló gyermekek számára. 2016. szeptember 7-én 14:00 órától motorra ülve nyitják meg a 2016/17-es tanévet.

A részt vevő sztárok: Gergely István, Hajas László, Harsányi Levente, Kovács István (Kokó), Müller Attila, Sipos Imre, Szabó Győző, Szűcs Sándor, Tóth Sándor, Zsidró Tamás, Szujó Zoltán, Talmácsi Gábor, Varga Viktor.

HIRDETÉS (x)

Gyere, és légy te is részese a gyermekek örömének, és csodáld velük a háromkerekű épített trike-okat, choppereket vagy túra motorokat! Szurkolj együtt az intézeten belül megrendezett motorvezetési szimulátorokon zajló versenyeknek.

A 8 km-es motoros felvonulás a Pető intézettől (Budapest XI., Villányi út 67) indul a szokott útvonalon: Alkotás út - Márvány utca – Alagút – Lánchíd – Apáczai Csere János utca – Belgrád rakpart – Szabadság híd – Bartók Béla út – Villányi út.

A motoros felvonulást a BRFK motoros rendőrei kísérik, valamint velünk tart egy mentőmotor is a Mentőmotor Alapítvány jóvoltából. A motorokat és utasaikat a Groupama Biztosító biztosítja a felvonulás ideje alatt.

A felvonulás időtartama kb. 30 percet vesz igénybe, melynek során 30-40 km/óra – sebességgel fogunk haladni.

Időpont: 2016. szeptember 7. Motoros felvonulás: 14:00 órától, gyülekező: 12:30. -tól.

Helyszín: Budapest. XI., 1118. Villányi út 67. Nemzetközi Pető Intézet.

Azoknak a gyerekeknek, akik nem tudnak vagy nem akarnak a felvonuláson részt venni, az intézet udvarán különböző ügyességi játékokkal, vezetéstechnikai szimulátorokkal, mini Hungaroring pályával (a Groupama Tanpálya és a –mini Ring Vezetéstechnikai Centrum felajánlásával) arcfestéssel és lufi hajtogató bohóccal (a Groupama Biztosító felajánlásából) tesszük vidámabbá az iskolakezdést.

A rendezvény kommentátora Szujó Zoltán sportriporter.

negy-kerekrol-ket-kerekre-2016 2negy-kerekrol-ket-kerekre-2016 3negy-kerekrol-ket-kerekre-2016 4negy-kerekrol-ket-kerekre-2016 5

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!