fbpx
HírekKultúraMotoros zene

Ma este mész Barb Wire Dolls koncertre?

barb wire dollsÚjra hazánkban játszik a görög punk rock banda, a Barb Wire Dolls, akiknek igen jó a hátszelük, ugyanis a Motörhead Music támogatja őket.

 

 

Budapesten, a Dürer Kertben zúzhattok a görög rockra, a The Trousers és a Gyilkos zenekarok után. Az esemény 19 órától kezdődik, szóval a hétfő előtt egy igazán ütős bulin vehet részt, aki bírja másnap a gyűrődést…

A Barb Wire Dolls igazán figyelemre méltó énekesnője, kicsit számomra Gwen Stefani-s beütéssel, Isis Queen hamisítatlan őrületet teremt a színpadon, ahogyan néztem a koncertfelvételeket.

2010-ben alakult az együttes Krétán, és akkor adták ki Punk a Fussies! című EP-jüket, majd 2011-ben első albumukat, Fuck the Pussies címmel, melyet 2012-ben a Slit követett.

A bandában Pyn Doll szólógitározik, Krash Doll dobol, Iriel Blaque basszusgitározik és Remmington ritmusgitározik.

2015-ben írták alá a szerződést a Motörhead Music-al, és idén meg is született az együttműködésből az első album, a Deperate.

Az új albumról egy kis ízelítő:

Forrás, fotó: Barb Wire Dolls

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x