HírekMotorokMotorozás

Legyen motorosbarát szalagkorlát a Mecsekben! Írd alá te is!

Motorosbarát szalagkorlát a Mecsekben aláírásgyűjtésMivel a Mecsek közkedvelt motoros célpont, és a domborzati viszonyok adottságai miatt nagyon sok olyan kanyar van a mecseki szerpentineken, ahol hasznos és életmentő lenne a motorosbarát szalagkorlát, a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület aláírásgyűjtésbe kezdett.

Pár hónapja merült fel (újra) a gondolat, hogy az egyesületünkkel felélesztenénk a motorosbarát szalagkorlát témáját, és megpróbálunk mellé támogatottságot, hírverést is szerezni. – mesélte Biharvári Zoli, a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület (DDME) alapító tagja. – Rendszeres egyeztetéseink vannak a Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottsággal is, ott is előjött a téma többször.

Ahhoz, hogy a hangunkat minél inkább hallatni tudjuk, aláírásgyűjtésbe kezdtünk az idei szezonnyitó gurulásunkon. Már ott és azt követően néhány kihelyezett aláírásgyűjtő helyen elég sok aláírást sikerült gyűjteni, de nagyon sokan jelezték, hogy szívesen támogatnák a kezdeményezést ha lenne online formája is.

Az aláírásgyűjtés mellett más módon is igyekszünk támogatást szerezni az ügyhöz. Dr. Nagy Csaba országgyűlési képviselő az, aki – motoros lévén – követi az egyesületünk munkáját. Neki készítettünk egy írást arról, hogy miért szeretnénk a korlátot, mi a célja a kezdeményezésnek.

Ő biztosított róla, hogy támogatja az ügyet, de az aláírásokkal együtt tud életképes lenni a kezdeményezés igazán. Persze ez a két dolog leginkább a figyelemfelkeltés részét szolgálja a dolognak, a megvalósításhoz legfőképpen pénz kell, annak a politikai és közvéleménybeli fogadtatás függvényében futunk neki majd hamarosan.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ennek előkészítése zajlik jelenleg. A napokban elindult az online aláírási lehetőség is és további – remélhetőleg ezres nagyságrendű – támogatót tudunk majd szerezni.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük