Hírek

Légy tudatosabb motoros, jógázz velünk!

motoros joga lovey adammalArról sokan beszélnek, hogy a motorokat fel kell készíneni a szezonra, de hajlamosak vagyunk megfeletkezni magunkról. Pedig 2-3 hónap pihenő alatt a motorozó izmaink is leépülnek. Építsük újra őket! Gyere velünk jógázni március 10-én!

Lövey Ádám, akit legtöbben a SuperBike magazin főszerkesztőjeként ismerünk, az elmúlt években a motorozás mellett a jóga útjára lépett. Miközben továbbra is részt vett vezetéstechnikai tréningeken oktatóként, kidolgozott egy speciális jóga tanfolyamot motorosok számára. Néhány mozdulatot már mi is kipróbálhattunk tavaly a Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából rendezett tréningen a Hungaroringen, ahol Ádám vezette a bemelegítő mozgást.

Jövő hét vasárnap, 2019. március 10-én egy háromórás kurzust tart csak motoros nőknek, hogy mi is és az izmaink is felkészüljenek a motoros szezonra. Ádám azt mondja, hogy ilyen tanfolyam még nincs sehol a világon, és ami szintén jó hír, hogy a mozdulatsorok elsajátításához jógás előélet sem szükséges.

Részletek:

A tanfolyamon tanultak segítségével ezeken a területeken tudsz fejlődni:

1.) Test

  • erősebb, rugalmasabb lesz az izomzatod
  • kevésbé lesznek sérülékenyek a csontjaid
  • csökken a fáradékonyságod

2.) Elme

  • jobb lesz a koncentrációs képességed
  • kiegyensúlyozottabbá válik az idegrendszered
  •  gyorsabb reflexek
  •  pontosabb helyzetfelismerés
  •  határozottabb, kitartóbb, ügyesebb motorkezelés

3.) Lélek

És persze a lelked is boldog lesz, hiszen ügyesebben motorozol, mint valaha, és ez végtelen örömmel és boldogsággal tölt el. Végül is pont ezért motorozunk, mert valami földöntúli, felemelő, megmagyarázhatatlan boldogsággal tölt el minden motoron töltött perc. Na persze csak akkor, ha feszültség, görcsölés és para helyett tudatosan és ügyesen kezeled a gépet.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mindehhez Ádám olyan speciális jóga gyakorlatsort állított össze, amely a fentieket támogatja.

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük