HírekMotorbemutatóMotorok

Lego Ducati működő sebességváltóval? Igen, van ilyen – VIDEÓVAL!

lego technic ducati panigale v4r 2020 5A Ducati Panigale V4 R az első motorkerékpár a LEGO Technic történetében, amely sebességváltót tartalmaz, így az építők felfedezhetik a különböző sebességeket.

Az új modell az ikonikus olasz motorkerékpár látványos másolata, amely ötvözi a LEGO® Technic™ rendszert a Ducati egyedi megjelenésével, és újraalkotja a kétkerekű csoda vonalait és aerodinamikai formáját. Ugyanúgy ahogy a jövőbemutató motorkerékpár a való életben, a LEGO verzió új magasságokba emeli a LEGO építőket, akik a nagy teljesítményű motornak köszönhetően könnyedén veszik majd a szűk kanyarokat és a gyors egyeneseket.

Aki valaha is ábrándozott arról, hogy ezt az ikonikus olasz mérnöki csodát vezeti, imádni fogja megépíteni ezt a Ducati Panigale V4 R szettet. Az építők felfedezhetik, hogyan indítja be az innovatív 2-fokozatú sebességváltó a 4 hengeres motort, és megcsodálhatják a futurisztikus hátsó és első felfüggesztést, még mielőtt kiviszik a motort egy körre, amikor elkészül.

Miután az építők megismerték a különböző sebességeket, a modellhez tartozó egyedi kitámasztóval leparkolhatják és kiállíthatják a motorkerékpárt.

A lenyűgöző funkciói közé tartoznak továbbá a kormányzás, a felfüggesztés a valósághű mozgáshoz, valamint az első és hátsó féktárcsák is. A kipufogócső, a szélvédő és a műszerfal olyan apró részletekkel egészíti ki ezt a modellt, amelyek teljesen megfelelnek a valódi változatnak. A klasszikus piros színösszeállítás pedig igazán megdobogtatja bármelyik Ducati rajongó szívét.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

lego technic ducati panigale v4r 2020 2„A Ducati Panigale V4 R egy különösen elegáns olasz ikon és igazi technológiai remekmű. Az új modell tervezésekor fontos volt, hogy annyi apró részletet csempésszünk bele az eredeti motorból, amennyit csak lehet, hogy megragadjuk az eredeti jármű vonalait és egyedi kialakítását.

Ugyanúgy, ahogy a Ducati feszegeti a határait a design terén, mi is megmutattuk mire képes a LEGO® Technic™ és – először a motorkerékpármodellek történetében – csupa létező elem felhasználásával terveztünk egy teljesen működőképes sebességváltót, amit csatlakoztattuk a 4 hengeres motorhoz” – mondta Aurélien Rouffiange, a LEGO® Technic™ tervezője.

lego technic ducati panigale v4r 2020 4„Mindannyian voltunk gyerekek, akik imádták a LEGO kockákat, ezért szerintem könnyű megérteni, hogy a Ducati és a LEGO Csoport közötti együttműködéssel egy álom vált valóra. Két olyan márka, amely ugyanazokat az értékeket vallja – az elköteleződés, a szenvedély, és a részletek fontossága – egyesíti erejét, hogy egy különleges építési élményt nyújtson.

Reményeink szerint a Ducati Panigale V4 R LEGO® Technic™ nemcsak a gyermekeket és szüleiket hozza össze, és nyújt nekik szórakozást, de minden motorral közlekedő rajongónak is” – tette hozzá Alessandro Cicognani, a Ducati licencigazgatója.

lego technic ducati panigale v4r 2020 7A LEGO® Technic™ Ducati Panigale V4 R a valósághű részleteivel az építők bármely korosztályát bevezeti a műszaki világba, miközben felfedezhetik, hogyan működnek a váltómechanizmusok és a motor. A modell a 10 évesnél idősebb rajongók számára készült, és 2020. június 1-től érhető el.

lego technic ducati panigale v4r 2020 6

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük