EseményekMotorverseny

Laier nagyot bukott

altGyakorlás közben érte baleset a versenyzőnőt.

Steffi Laier az angliai GP-re gyakorolt a teutschenthali pályán, amikor olyan szerencsétlenül esett, hogy eltörte a bal combcsontját. Az eséssel számára sajnos biztosan lezárult az idei versenyszezon.

A törés ugyanis olyan súlyosnak bizonyult, hogy vasárnap a műtőbe tolták Steffit, aki szerencsére jól viselte a megpróbáltatásokat, és a lehetőségekhez képest vidáman fogadja a látogatókat.

„Hatalmas csapás ez a számomra, hiszen eddig minden olyan jól ment. Csodás motort kaptam, és szerettem volna bebizonyítani a szponzoraimnak, hogy képes vagyok kihozni magamból a maximumot. A teutschenthali pályán egy tripla ugrást szerettem volna végrehajtani, de ez sajnos balul sült el.

 Azonnal tudtam, hogy nagy a baj, ugyanis a lábam teljesen rendellenes irányban állt. Most volt a szülinapom, nos, nem épp ilyen „ünnepséget” képzeltem el. Hosszú út áll még előttem, mire felépülök, nagyon korai még a folytatásról beszélni.” – nyilatkozta a versenyző.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük