fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
Hírek

Kunmadarason rekordeső várható!

honda motoros majalis kunmadaras 2013 majus 1 jakus heni 08Heni ismét megtámadja az aszfaltcsíkot a hétvégén a Csajok a motoron színeiben.

Az eddigi évek tapasztalatai alapján igazán megéri elmenni Kunmadárra június 29-én! Autós gyorsulási OB, motoros gyorsulási OB és drift OB is lesz! A hosszú téli napok után május elsején a versenyzők java része még beállítási és egyéb műszaki problémákkal küzdött, de Kunmadáron eddig mindig a második verseny volt az, ahol a legnagyobb számban dőltek meg a csúcsok és a legkiélezettebbek voltak a futamok!

A Motul kupán dragbikeosok között várhatón nagy egymásnak feszülés lesz, hiszen az erő mindegyik gépben benne van, és az első futamok (május 1.) során szerzett technikai tapasztalatokat átültetve náluk várható, hogy a második futamra mindannyian szárnyra kelnek!

A Toyota RoadService Kupában induló dragster autót is nagy várakozás előzi meg, teljesítményben nincs hiány, itt szinte biztosra lehet fogadni, hogy új országos csúcs születik majd!

A Drift OB futamai a drag pálya mellett kialakított drift pályán zajlanak majd, és ha mindehhez hozzávesszük a változatos kiállítókat és egyéb programokat, ezúttal is nagy élményekre számíthat az, aki kilátogat Kunmadárra június 29-én!

Részletes programok ITT!

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x