EseményekMotorverseny

Kunmadár forever

wm original dscn3777 originalA MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar bajnokságának első alkalommal női indulója is volt. Lelkes Réka a féfi mezőnyben egész jól megállta a helyét.

Végre eljött a várva várt kunmadarasi esemény. Izgatottan ültem fel a motororom nyergébe, hogy idén vajon milyen fantasztikus programmal várják a motort és a motorversenyzést imádókat.

Meg kell mondjam, szerintem senki nem csalódott. Sajnos nem tudtam részt venni minden napon, de így is volt szerencsém 1-én és 2-án is kimenni. Már az érkezés is fantasztikus volt. Csak az járt a fejemben “de jó, újra itt vagyok”.

Hihetetlen az a tömeg ami már 9 órakor fogadott a motoros parkoló részen. Immár hatodik éve járok rendszeresen Kunmadarasra, de én még ennyi motort nem láttam. Sikerült parkolóhelyet találni és irány a nézőtér.

Már az hatalmas élményt nyújtott, ahogy végigsétáltam a megannyi kamion és szerelő sátor közt és látni milyen lelkesedéssel dolgozik mindenki, hogy a legjobb időt tudja futni. A felújított pályán idén már a 402 méter végéig ér a betonkordon, és egy új, 1000 férőhelyes mobil lelátót is elhelyeztek a pálya jobb oldalán.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy egészen közelről figyelhettem a gyönyörű motorok és autók indulását. A lóerők hangja pedig felpezsdítette a véremet, a dobhártyámról nem is beszélve.

Őrület amit a FIA Dragster meghívásos autóversenyén produkáltak a gépek. Jari Halinen új csúcsot ment, amivel elérte a 388 km/h-s sebességet és a 402 méteres távot 5,6 mp alatt teljesítette. Az a hír, hogy jövőre 26 ilyen autó jön ide, az szinte hihetetlen.

A motorosok is nagyon jól teljesítettek. A super twin bike kategóriában Hans Olav Olstad ment egy 6,9 mp-es időt, amitől Job Heezen 1 század másodperccel maradt le. A Pro Stock Bike kategóriában pedig repkedtek a 7 másodperces idők. A csúcsot mégis Rikard Gustafson mente Funny Bike-val ami 6,696 másodperc.

A hölgyek közt Mucsiné Nana Tünde állta a sarat és Street 600- ban sikerült elcsípni a 3. helyet. Matusik Andi nem indult, mert nagy tervek előtt áll, amire nagyon kíváncsiak vagyunk. Vincze Szandi bár ott volt, nem találtuk az indulók között.

A MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar bajnokságának első alkalommal női indulója is volt. Lelkes Réka a féfi mezőnyben egész jól megállta a helyét. A divízió 2-es osztályban 6. helyen végzett, és összesen 89 pontot szerzett az első fordulóban. A végeredményeket itt tudjátok megnézni.

Egyéb programokban sem volt hiány. Lehetett séta-repülni, lovagolni. A hölgyeknek szépség tanácsadás a gyerekjátszósátor is volt és volt lehetőség testfestésre is.

Még több kép a galériában!Persze a márkakereskedők sem hiányoztak és az egyik sátorban szuper jó zselés ülést lehetett kipróbálni.

Külön szót érdemel, hogy lehetőség adódott újra találkozni a lányokkal, akikkel csak a fórumon beszélünk. Köszi, hogy eljöttetek!

Sajnos a következő versenyen, ami május 30-án lesz, nem tudok részt venni, de augusztusban ott a helyem, a következő évről nem is beszélve. Gratulálok a szervezőknek és Hadnagy Józsinak, aki töretlenül kommentálja az eseményeket. Egy szó mint száz istenkirály volt!

Aki még nem volt az ne hagyja ki a következőt! Találkozunk augusztusban!wm original dscn3776 originalwm original dscn3778 originalwm original dscn3804 originalwm original dscn3801 originalwm original dscn3794 originalwm original dscn3784 original

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük