fbpx

Koncsek Hajnalka idén egyedül küzd a versenycsapatában

acis motorsport koncsek hajnalka 2016 6

Hazai pálya – Hungaroring

“Nagyon vártam már a hungroringi versenyhétvégét, hogy kipróbálhassam az új aszfaltot. Régen motoroztam már ezen a pályán, és jó volt végre otthon érezni magam. Az időjárás is nagyon kegyes volt hozzánk, szombaton csak délutántól kezdett esni az eső, de vasárnap gyönyörű időnk volt végig, szinte hihetetlen mert az összes előrejelzés esőt mondott.

Szombaton próbálgattuk a megfelelő gumit és hozzá a megfelelő nyomást megtalálni, de nem igazán sikerült, vasárnap már nem sok lehetőségünk volt tesztelni, így a két rossz lehetőség közül a jobbikat választottuk.

Próbáltam a versenyigazgatóságon átkérni magam az úgynevezett hobbi kategóriába, mert itt csak 6 körös a verseny, és akkor a puha gumival próbálkoztam volna, de nem engedtek mert ahhoz túl gyors voltam. így maradt az SSP verseny, ami 9 körös, amihez meg jelen gumiválasztással túl lassú voltam…

Már a felvezető körben éreztem a csúszkálást, a második kör végén a lejövetelen gondolkodtam, mert így élvezhetetlen volt az egész, de mivel sokan meglátogattak a hazai versenyen, nem akartam pont most félbe hagyni a versenyt. Ezáltal megvívtam a saját magam csatáját és a Suzuki 600-as értékelésben a 9. helyen értem célba.

Nincsenek jó érzések bennem, és ezt nem hagyhatom ennyiben, vissza fogok jönni az új aszfalt csíkra, és meg fogjuk találni a megfelelő gumit. A versenyzők 90%-a szenvedett a gumiválasztással, van aki a futóművel meg tudta oldani a helyzetet, van aki gumi márkát váltott. A Dunlop-osoknak nem igazán sikerült.

Az aszfalt egyébként nagyon jó lenne, sokkal élvezetesebb a pálya, eltűntek a hupplik, biztosan gyorsulni fog most mindenki. Kíváncsi leszek a Forma-1-re is.
Most egy kis pihenés következik számunkra, majd július első hétvégéjén a Slovákia ringen folyt.köv.

acis motorsport-koncsek hajnalka 2016 2acis motorsport-koncsek hajnalka 2016 3acis motorsport-koncsek hajnalka 2016 4acis motorsport-koncsek hajnalka 2016 5

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x