fbpx

Koncsek Hajnalka idén egyedül küzd a versenycsapatában

acis motorsport koncsek hajnalka 2016 1A 2. fordulót idén Brno-ban rendezték meg, ahol a rossz időjárási előrejelzések alapján végül tökéletes volt az idő. Brno nagyon népszerű a motorosok számára, bizonyára nem véletlen, Hajninak is ez az egyik kedvenc pályája.

A 200 résztvevő most kevésnek számított az eddigi évek tapasztalatai alapján.

A versenyeket teljesen átrendezték, a pontos okát még most sem tudjuk miért, így Hajni egy vegyes, kategória bontás nélküli futamon tudott elindulni, ahol az 1000-es és a 600-as géposztály együtt ment, de külön értékelték őket és külön a Suzukisokat.

A 31. indulóból a 11. helyről várta Hajni a rajtot. Végig nagy versenyben volt, és az összetett 9. helyen intették le, a 600-ok közt pedig negyedikként.

Hajni így emlékszik a történtekre:

“A pannoniaringi forduló után már nagyon vártam a brno-i hétvégét, hogy végre jó idő legyen és az egyik kedven pályámon motorozhassak. Nagyon kegyes volt hozzám az időjárás, ahhoz képest amit előre jeleztek.

Azt hiszem, minden sportoló életében van egy mélypont, amire minél előbb meg kell találnia a felfelé vezető utat, nehogy lent maradjon, de ehhez előbb meg kell találni az okát. A tavalyi év összességében sikeres lett a végére, de amit évközben sorról-sorra át kellett élnem, úgy gondoltam az a mélypont, és idén még jobb leszek. De valahogy mégsem úgy alakul, ahogy azt szeretném, és már tudom az idei az igazi mélypont.

Az okát már találgatom, de még nem tiszta. Minden adott ahhoz, hogy jól szerepeljek, de mégsem vagyok elégedett a teljesítményemmel, sokkal jobb vagyok ennél, mint amit mondjuk Brno-ban is műveltem.

A verseny jól sikerült, és nagyon jól éreztem magam a motoron, mégsem jött az az idő amit szerettem volna, abban a kategóriában, amiben végül elindítottak. Az első helyről kellett volna indulnom, és ott is kellett volna befutnom – az eddigi időim alapján – ehhez képest a 9. összesítettben és 4. a 600-ok közt.

A következő forduló Június 12-én a Hungaroringen lesz, ahol az új aszfalt remélem tetszeni fog. Tavaly áprilisban mentem utoljára itt, de előtte már rengetegszer, így csak az aszfalt miatt aggódom picit, hogy megtaláljuk a megfelelő gumit. Bízom benne, hogy egy újabb élvezetes versenyen vehetek részt, ahol végre jön az a köridő is amit szeretnék.”

 

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x