CsajokMotoros divat

Kombinált védelem – Dzseki és takaróponyva egyben

astric jacket 02 3Voltál már úgy, hogy amikor útközben elkapott a zuhé, félreálltál, és egy buszmegálló, vagy épület kiszögellés alatt elbújva az égi áldástól, szomorúan nézegetted a közben rommá ázó motorodat? Na, ennek most vége! Ha magadra kapod ezt a dzsekit, a kedvenc géped is védve lesz az eső ellen.

A hongkongi Astic kreatív csapata két évvel ezelőtt álmodta meg a kabát-motortakaró ponyva kombót. Ez az új cucc nem más, mint egy könnyű, átmeneti dzseki, melynek a hát részében kialakítottak egy speciális zsebet, amiből ha szükséges, egy teljes méretű motortakaró ponyva varázsolható elő.

A kabát a tartós anyag, és a sok motoros körében népszerű bomber fazon mellett nem túl motoros jellegű. Legfőképp a szél és a por ellen védi motorost és járgányát. Elnézve kialakítását, se protektor, se a méretre igazítást elősegítő hevederek tépőzára, patentok nem találhatók rajta, így leginkább bevállalós motorosok, vagy csak a közeli fagyizóhoz rohangálók számára lehet kívánatos ruhadarab.

Ha a fagyizás közben beborul, és elered az eső, a motorjára kényes biker csak kikapja a rejtett zsebből a „motor dzsekit”, és felöltöztetheti kétkerekűjét, így a felhők elvonulása után száraz ülésre számíthat.

{tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}Az új jövevény jó szolgálatot tehet még ingázóknak, akinek a motorja reggeltől estig az utcán porosodik, vagy ázik.{/tweetme}Akár pár óra parkolás után is vastag porréteg keletkezhet a gépen, nem hogy 8-9 óra után. A galambok tisztelgéséről már nem is beszélve.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nem olyan eget rengető, korszakalkotó, hatalmas forradalmat beindító találmány ez, de biztosan lesz rá kereslet. Hogy mennyire sikerült az Astic dzseki megalkotóinak megtalálni a piaci rést, az a jövőben kiderül. Lehet, hogy nem ártana kicsit beledolgozni ezt-azt. Mondjuk, kezdhetnék a protektorokkal.

Árakról egyelőre nem szólnak a hírek. Talán a február elején történő bemutatása után eldönthetjük, hogy megéri-e befektetni ebbe a furcsa csigaházba. Addig is nézz körül áruházunkban!

astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük