fbpx

Körút Európa szívében

8-9. nap Rovinj
Fürdés,napozás,sör. Utána:napozás,sör,fürdés. Néha egy kis pálinka. Utána:néhány törvényes tudatmódosító szer vásárlásával,a Horvát államkincstár gyarapítása.

10. nap. Rovinj- Szendehely
Reggel sátorbontás,majd irány Pula,némi nézelődésre. Motorozás Rijekába, a tengerparton végigmenve.Rijekai városnézés,rövid fürdés a tengerben,majd irány hazafelé.

Az út során a 10 cm-es olajcső cseréjén kívül más probléma nem akadt a Guzzival. Viszont Zoli’bá felhívta a figyelmemet,hogy ez egy 15 éves motor,és valószínűleg a többi gumicső is el van öregedve. Úgyhogy vegyek 2 méter csövet,és a hosszú téli estéken cserélgessem ki őket,elkerülendő a további bajt.

Bárhol megfordultam, mindenhol meglehetősen kedves volt mindenki,szívesen eligazítottak ha eltévedtem,nem dudáltak ha a kereszteződésben tököltem merre is menjek. Németek húztak ki,mikor a tengerparton a homokba tettem az oldaltámaszt,és majdnem sikerült pofára esni,Svájciak érdeklődtek kedvesen,honnan is érkeztem,Dánok pálinkáztattak mikor megkértem őket,hogy töltsék fel a telefonomat.

Negatív élményem kettő volt: az egyik mikor Berchesgartenben egy bamba német elém kitolatva késztetett komolyabb fékezésre. Arsloch! és hasonló jókat kívánva neki,ment mindenki a dolgára.

A másik pedig,mikor egy magyar autós kerekperec megtagadta hogy visszavigyen lerobbant motoromhoz,mikor megkértem,pedig arra ment.
De hát az egy magyar autós volt,ugye.koruteuropaszivebenkoruteuropasziveben2koruteuropasziveben4

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x