EseményekMotorverseny

Kis Viki Spanyolországban tesztelt

kis viki ejc spanyol teszt 1Kis Viktória és Bódis Richárd a spanyolországi Circuito de Calafat aszfaltcsíkján rótta a köröket. A European Junior Cup kollektív tesztjén tapasztaltakról kérdeztük őket.

 

A múlt héten az utánpótlá versenyzők mellett ténylegesen megkezdődött az érdemi munka a H-MOTO Team felnőtt versenyzői számára is.

Kis Viki:

„Szuper volt ez a két nap az edzőtáborban, nagyon jó érzés újra az EJC mezőnyében lenni! A motorok ugyanazok a CBR650F típusú gépek, mint tavaly, bár kisebb változtatások történtek rajtuk, például könnyebbek lettek 5 kg-mal, illetve több az állítási lehetőség a futóműveken, ezáltal sokkal stabilabban lehet velük körözni. A bejáratás jól ment, jó volt ismét a nyeregben ülni. Nagyon várom a hétvégi futamot, jó, hogy idén a legtöbb pálya nem lesz számomra újdonság, így a tanulás helyett több idő marad a technikára. A női értékelésben hatan leszünk, szóval jóval izgalmasabb lesz, mint a tavalyi esztendő.” – mondta Wicca, aki a női értékelésben szeretne maradandót alkotni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Bódis Ricsi:

„Kétnapos teszten vagyunk túl, kezdésnek kisorsolták azokat a teljesen új egyen motorokat, amelyekkel majd teljesíteni fogjuk a szezont. Az első etapok még a bejáratásról szóltak, optimális fordulat tartományban üzemeltetve az erőforrást. Vasárnap elindultunk a futómű és a végáttétel beállításokkal, és jó irányba, hiszen a reprezentatív mérés szerint csak néhány tized a távolságom az élbolytól, így bizakodó vagyok.

Szuper volt végre élesben, mezőnyben is motorozni a hosszú kihagyás után. Felkészültnek érzem magam, kiváltképp hasznosak voltak az elmúlt hetek Kecskeméten töltött edzésnapjai. Ma tovább indulunk Aragonba, az első forduló helyszínére, ahol csütörtökön a pályabejárással kezdetét veszi a versenyhétvége. Addig is a Calafatban rögzített belsőkamerás felvételek tanulmányozásával, és az aragoniak elemzésével készülök.” – mondta el tapasztalatait Bódis Richárd.

A látottakat Kelemen Krisztián, csapatvezető is értékelte:

„Elégedett vagyok a teszteken elvégzett munkával, a versenyzők is jól dolgoztak. Wiccának csak a motor jelentett némi újdonságot, minden mást már ismert az előző szezonból. Ricsi első bálozóként érkezett, de gyorsan felvette a ritmust és lendületesen motorozott. Célunk a technika bejáratása, a bemotorozás volt, és noha itt még futómű asszisztencia nem állt rendelkezésünkre, így is sikerült előre lépnünk, ezen a fronton is.

Az aragoni első edzésen látjuk majd először az egész mezőny által futott időket, utána tudunk tényleges célokat megfogalmazni. De jók a megérzéseim, szerintem remek évnek nézünk elébe, és boldoggá tesz, hogy itt is szerepelni tudunk. Az utánpótlásunk miatt is nagyon fontos a széria. Nagyon gyorsan fognak zajlani az események az elkövetkezendő egy hónapban, de állni fogjuk a sarat minden sorozatban.” – zárta sorait a csapat első embere.

kis viki ejc spanyol teszt 2kis viki ejc spanyol teszt 3kis viki ejc spanyol teszt 4kis viki ejc spanyol teszt 5

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük