EseményekMotorverseny

Kis Viki az edzőteremben hajt

2013 h moto team kis vikt%C3%B3ria felk%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9s2A MAMS Gyorsasági Szakága által, 2012 legeredményesebb női pályamotorosának választott versenyző, egyelőre a fizikai felkészülésére helyezi a fő hangsúlyt.

Végérvényesen elkezdte az idei szezonra a felkészülését a H-Moto Team. A csapat férfi versenyzői – Győrfi Alen, Bitter Sándor, Rizmayer Gábor, Nagy Győző és Németh Balázs – mellett az egyetlen hölgy, Kis Viktória is az edzőtermeket látogatja.

A 20 esztendős motoros több beállítást is kipróbált az első nap, és mind ő, mind pedig a csapata bízik az eredményes folytatásban. A kecskeméti Trend Fitness Centerben, Borbély Erik segítségével végzi az erőnléti edzéseit, melynek nemcsak fizikális, hanem látható eredménye is van.

„A fizikai felkészülés jelen szakaszában heti három konditermi edzésen a különböző izomcsoportok építése, erősítése, majd szálkásítása a célunk, valamint heti kétszer erő-, állóképesség fejlesztő tréningen veszek részt. Büszkén mondhatom, a közös munkának köszönhetően már egy hónap alatt látványos, mérhető eredményeket sikerült produkálni. Másfél hónap alatt elértem a versenysúlyom, ami három kilogramm leadását jelentette” – fogalmazott cinkos mosollyal a szája szegletében Kis Viktória.

Természetesen nem állnak le a munkával, hiszen a versenyszezon kezdetére a H-Moto Team versenyzője 150 százalékos formába szeretne kerülni. Ráadásul szigorú felügyelet mellett odafigyel a helyes és egészséges táplálkozásra is, ami saját bevallása szerint sem egyszerű feladat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

„Mostantól kezdve főleg a motorozáshoz leginkább igénybe vett izmok fejlesztésére koncentrálunk. Bevallom, nem ez a legnehezebb része számomra a felkészülésnek, hanem az, hogy a táplálkozásomra nagyon oda kell figyelnem. Nem titok, nagyon szeretem a magyaros ételeket, amiket nem nevezhetünk épp diétás kosztnak. De természetesen nem bánom ezt a kis szenvedést, hiszen a számomra fontos cél érdekében ez igen csekély áldozat. Mire kezdődik a szezon és mehetünk az első tesztekre, biztosan nem lesz gondom a fizikai felkészültségemmel. Életem formájában leszek a szezonnyitóra” – jelentette ki határozott hangon Viki.

Noha a korábbi időszakban igencsak összenőtt ezres Kawasakijával, szíve legmélyén abban reménykedett, talán sikerülhet egy újabb modellre cserélnie. Azonban úgy néz ki, erről egyelőre le kell tennie.

„A motorom, úgy néz ki, marad az eddigi, de az biztos, ha eredményesen szeretnék szerepelni a férfiak mezőnyében, akkor apró változtatásokat kell majd rajta végrehajtani, ha technikailag is a topon szeretnénk lenni a 2013-as szezonban. Egyet ígérhetek, ezzel a 2008-as motorral bizony összeszokott, ütős páros leszünk idén is” – tette hozzá a tervei szerint a megújult Magyar bajnokságban és az Alpok-Adria Bajnokságban induló versenyző.2013 h moto team kis vikt%C3%B3ria felk%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9s52013 h moto team kis vikt%C3%B3ria felk%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9s42013 h moto team kis vikt%C3%B3ria felk%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9s12013 h moto team kis vikt%C3%B3ria felk%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9s3

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük