• Kiegészítők

Kedvezmények a Csajok a motoron olvasói számára

vital szalon logo

Vitál Szalon

 Pécel 2119, Honfoglalás Utca 25.

15% kedvezményt kapsz a szalon szolgáltatásaiból ha a Csajok a motoronra hivatkozol.

 

ELEGED VAN MÁR A GYANTÁBÓL, BOROTVÁBÓL?

SZŐRTÜSZŐ GYULLADÁSSOKKAL KÜSZKÖDSZ?

ZAVARNAK A SZŐRSZÁLAK?

Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor az IPL megoldás lesz számodra!

Az IPL villanófényes eljárásnak köszönhetően ma már úgy szabadulhatunk meg a nem kívánt szőrszálaktól, hogy időt, energiát spórolunk meg, és azt a szót, hogy kínos gyanta egyenesen el is felejthetjük.

Mi is az IPL végleges szőrtelenítés?

Az IPL szőrtelenítés a szelektív phototermolízis elvén fejti ki a hatását. Ez azt jelenti, hogy a szőrben elnyelődnek a fényenergiák, és a szőrtüszőbe lejutva hőenergiává alakul át. Így megközelítőleg 70 fokos hőmérséklet jön létre, ami a hőhatás révén a szőrtüszőt megsemmisíti, amitől elhal, és nem képes a továbbiakban újratermelődni. Az IPL szőrtelenítés azért jelent mindenki számára megoldást, mert rövid kezelési idő alatt, modern eljárással szabadulhatunk meg a nem kívánt szőrszálaktól.

 

Most a téli időszakban elsősorban azoknak a kezeléseknek van itt az ideje, amelyeket nyáron nem ajánlatos végezni, mert bőrkárosodást, pigmentációt okozhatnak. A Vitál Szalon szolgáűltatásai közül a tartós szőrtelenítsét ajánlom, hiszen ha most elkezded a kúrát, tavaszra már megszűnhet az állandó kozmetikushoz rohangálás problémája.

A szalon szolgáltatásait részletesen megtalálod ezen az oldalon.HIRDETÉS (x)

Omv logoOMV kedvezménykártya motorosoknak

 

A kártya birtokában 10 Ft/liter kedvezmény jár a MaxxMotion 100 prémium üzemanyag árából, valamint 100 Ft kedvezményt a VIVA kávék árából.

 

A kártyához hozzájuthatsz a Csajok a motoron rendezvényein.

 

omv kedvezmenykartya motorosoknak2

omv kedvezmenykartya motorosoknak2

 

HIRDETÉS (x)

euromotor logoEuro Motor

 1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c.

15% kedvezmény a motoros bolt és a webáruház termékeiből az EM20190313 kód használatával.

 

A kedvezmény más akcióval nem összevonható, de a boltban igényelheted az Euro motor kedvezméynkártyáját is.

 

HIRDETÉS (x)

Médiaajánlat

csam fejlogoA Csajokamotoron.hu Magyarország egyetlen, motoros nőknek szóló, interaktív internetes portálja, mely 2006 júniusában indult útjára. Megalapításának mozgatórugója az volt, hogy már Magyarországon is feltűnő növekedésnek indult a motorozó nők száma.

Az elmúlt 13 év alatt a növekedés kézzel fogható. Habár magyarországi statisztika nem áll rendelkezésre, egy amerikai adat szerint az USÁ-ban jelenleg a motorosok 19 %-a tartozik a gyengébbiknek mondott nem tagjai közé, ráadásul ez a réteg komoly vásárlóerővel bír, hiszen sokkal többet költenek a nők a motorkerékpárjukra, felszerelésre, ruházatra, vezetéstechnikai térningekre és túrákra, mint a férfiak.

Mivel a portál alapítója, NaNa maga is motoros nő, valamint 1995 óta motoros újságíró (kommunikációs és PR szakember valamint a Wild magazin, a TotalCar és a TotalBike szerkesztő újságírójaként és a MotorosHang rádió műsorvezetőjeként is ismerhetik a motorosok), jó rálátása van mind a motoros nők igényeire, mind a hazai motoros szférára.

Mára elmondhatjuk, hogy mindazok a nők, akik a motorozást választják hobbinak, sportnak vagy közlekedési eszköznek Magyarországon, elsőként a Csajokamotoron.hu oldalon, tájékozódnak mielőtt motorvezetői- vagy vezetéstechnikai tanfolyamot keresnének, motort vagy robogót vásárolnának, és beszereznék a motorozáshoz szükséges ruházatot, felszerelést.

A CsamClub.hu oldal biztosítja a fórumot, ahol az olvasók egymással is megbeszélhetik a tapasztalataikat a CsamShop.hu oldalon pedig megvásárolhatják a Csajok a motoron saját termékeit illetve a szükséges motoros felszereléseket.

Hogy a megrendelőinknek még nagyobb elérést és ezáltal hasznos linkeket biztosítsunk, a bannereket és a linkeket összesen 35 db. motoros témájú valamint más, nagy forgalmú lap.hu oldalon is el tudjuk helyezni. Ezzel javul az oldalak SEO-ja, ami segíti az organikus elérések növekedését.

A Csajokamotoron.hu olvasói a Google statisztika alapján:

 • 59% nő, 41% férfi
 • Felnőtt, aktív keresők
 • 65% 25-44 év közötti
 • 40% fővárosi lakos
 • Közép- (21%), illetve felsőfokú végzettségűek (69%)

Megjelenés alapú banner elhelyezés

Ügyfeleink a Csajokamotoron.hu, a CsamClub.hu és a 35 db Lap.hu oldalon megjelenő 728x90 px, 300x250px és 250x250 px méretű bannerek elehelyezéséért a megjelenés mennyisége alapján is fizethetnek. Ebben az esetben lehetőség van akár egyszerre az összes oldalon hirdetni mindhárom bannerméretben, vagy csak a kiválasztott méretben és a kiválasztott oldalon. 

A megjelenések számát a Google Ad Manager segítségével mérjük, a fizetés a megrendelt mennyiség alapján történik a statisztikát mellékelve.

1000 megjelenés ára (CPM – Cost per mil): 3900 Ft + Áfa

admanager

 


Bérelhető hirdetési felületeink

Csajokamotoron.hu oldal

Minden oldal

 • Szélesvásznú banner: 728x90 pixel
  (max.: 60kB)
  39
  500 Ft + Áfa/hét           120 Euro/week

 • Kis négyzet banner: 300x250 pixel
  (max.: 60kB)
  27 500 Ft + Áfa/hét         85 Euro/week

mediaajánlat

Cikkoldalak

 • Cikkbelső doboz: 533x300 pixel
  (max.: 60kB)
  - minden cikkben kb. a 3. bekezdés után
  24 500 Ft + Áfa/hét         75 Euro/week

 • Szöveges link elhelyezése egy 1évnél régebbi cikk szövegében
  30 000 Ft + ÁFA             90 Euro

Főoldal

 • Partnereink doboz:
  -
  182x45 pixel logó:

  390 000 Ft + Áfa/év      1200 Euro / year

  - szöveges link:
  190 000 Ft + Áfa/év       590 Euro/year
 • PR cikk megjelentetése az oldalon (MOZ Domain Authority index: 32)
  - a cikk állandóan az oldalon marad,
  - a cikk megjelenik a Csajok a motoron facebook oldalán is, aminek 14 000 követője van.

  - minimum 300 szavas cikk a megrendelő által megírva fotóillusztrációval, do-follow linkkel a hirdető oldalára
  25 000 Ft + Áfa   80 Euro

  - minimum 300 szavas cikk a szerkesztőség munkatársa által megírva, fotóillusztrációval, do-follow linkkel a hirdető oldalára
  49 000 Ft + Áfa   150 Euro

 • Hírlevél
  - egyedi HTML hírlevél küldése keddi napon 2000 feliratkozott olvasónak

  25 000 Ft + Áfa       80 Euro

 


A CsamClub.hu hirdetési felületei és árai

Minden oldal

 • Szélesvásznú banner: 728x90 pixel
  (max.: 60kB)
  22 500 Ft + Áfa/hét      70 Euro/week

csamclub

Főoldalak és blogok

 • Kis négyzet banner: 250x250 pixel
  (max.: 60kB)

  14 75
  0 Ft + Áfa/hét    45 Euro/week
  (főoldal, blogok, események, tagok, dumaláda főoldalak és a blogok minden oldala)

Főoldal

 • Partnereink doboz:
  -
  182x45 pixel logó:
  190 000 Ft + Áfa/év     590 Euro/year

  - szöveges link:
  120 000 Ft + Áfa/év    370 Euro/year

 

 

Lap.hu oldalak

barndancelap hu banner, bluegrass, country, ducati, enduro, fordmondeo, hells-angels, hillbilly, hondagoldwing, hotrod, hun, hungary, hyosung, kellyfamily, ktm, kymco, lynyrdskynyrd, majka, minimoto, motogp, motoguzzi, motorépítés, motorgumi, motorosnők, motorostalálkozó, motorszerviz, nőimagazin, pilóta, robogóklub, rubintréka, scooter, southernrap, southernrock, sportmotor, supermoto

 • Bal oldali vagy középső banner: 300x250 pixel
  (max.: 60kB)

  Egy oldalon:
  25
  000 Ft + Áfa/év        80 Euro /year

 

csam instaInstagram megjelenés

 • 1 poszt és 2 story a @csajokamotoron profilon (1940 követő)

  49 000 Ft + Áfa     150 Euro
 • 1 poszt és 2 story a @csamnana profilon (560 követő)

  19 000 Ft + Áfa     60 Euro

Csajok a motoron facebook csoport szabályzat

Köszönöm, hogy csatlakoztál a Csajokamotoron.hu olal ingyenes, de zárt facebook csoportjához. Ha már te is tag vagy, akkor valószínűleg megválaszoltad a belépő kérdéseket és az adminisztrátor jóváhagyta a jelentkezésedet. 

Lehet, hogy furcsának találtad, hogy kérdésekre kell válaszolnod, de ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy a fórumunk, a CsamClub.hu mellett legyen még egy hely, ahol a saját motorjukat vezető nők meg tudják beszélni a mindennapi örömeiket, fel tudják tenni kérdéseiket, megoszthassák egymással tapasztalataikat, közös túrákat szervezhessenek és ami mindennél fontosabb, támogassák egymást ezen a kalandos úton. Akár szó szerint is. Ennek pedig feltétele a motoros jogosítvány és a saját motor is. 

A célom a csoport létrehozásával az volt, hogy a facebook csoportok tengerében legyen egy támogató és pozitív légkörű hely, ami csak nekünk és rólunk szól. Hogy ez így is maradhasson, van néhány szabály, amit szeretnék betartani és a tagokkal is betartatni. 

A csoport alapítója és adminisztrátora: NaNa (Wéber Anikó)

Azzal, hogy a csoport tagja vagy, elfogadod a csoport alábbi szabályzatát. Ha nem tudsz azonosulni bármelyik feltétellel, akkor kérlek lépj ki a csoportból. Ha nem tartod be a csoport szabályait, akkor előfordulhat, hogy el leszel távolítva a csoportból, ezért kérlek, alaposan olvasd végig az alábbiakat! 

Csoport szabályok és irányelvek

1. Alapfeltételek

A csoportot motoros nőknek hoztam létre, ami azt jelenti, hogy ahhoz, hogy valaki tag legyen, meg kell felelnie néhány szabálynak: 

 • Legyél nő!
 • Legyen jogosítványod motorra!
 • Legyen saját motorod!
 • Válaszolj a belépésnél feltett kérdésekre. 

Kivétel: 

 • A robogót is elfogadjuk motornak, tehát ha nincs nagymotorra vezetői engedélyed, de van egy robogód, amit rendszeresen használsz mopedre szóló vagy  B-s jogosítvánnyal, akkor közénk tartozol. 
 • Ha van motoros jogosítványod, de jelenleg bármilyen okból épp nincs saját motorod, attól még motoros csaj vagy. 
 • Ha már elkezdted a jogosítványt, akkor azt reméljük, hogy motoros csaj lesz belőled, köztünk a helyed.
 • Ha valakit személyesen is ismerek és tudom, hogy az első három feltételnek megfelel, előfordul, hogy eltekintek a válaszadástól. 

Ha még csak tervezgeted, hogy egyszer majd rászánod magad és ehhez szeretnél megerősítést, akkor ajánlom fórumunkat, a CsamClub.hu-t, ahol rengeteg tanácsot találsz, de ha épp nem leled a választ a kérdésedre, új témát is indíthatsz.

Ha jogosítványod is van meg motorod is, de férfi vagy, azt sajnos nem tudjuk elfogadni kivételnek, bocs, lépj ki légyszíves! Mivel a Csajok a motoron csoportot a saját motort vezető nőknek alapítottuk.

Ha a Facebook profilod közös a férjeddel, sajnos nem tudlak felvenni a csoportba, mivel ez egy csak nőknek szóló csoport, bocs. 

Mivel mindenkit nem ismerhetek személyesen, a belépésnél feltett kérdések alapján próbálom kiszűrni azokat, akik nem felelnek meg a szabályoknak. Én is követhetek el hibát, ha észreveszem azonnal javítom, még ha olykor kellemetlen helyzetbe is hozom magam ezzel.

2. A posztolás szabályai

Sajnos ez nem az a hely, ahol magadat, a cégedet az ismerősöd cégét vagy bárilyen más vállalkozást reklámozhatsz. Ezzel szemben kérhetsz tanácsokat a tapasztaltabbaktól és adhatsz te is tanácsot másoknak. Megoszthatod a túráidat, kereshetsz túratársakat, létrehozhatsz eseményeket, feltölthetsz képeket és hasznos információkat, elmesélheted az élményeidet, hiszen ezért jött létre ez a csoport. 

Remélem megérted, hogy mivel ez egy igen aktív csoport, ha reklámokkal raknánk tele minden nap, akkor eltűnnének hasznos beszélgetések, nem látnánk meg a feltett kérdéseket és a hírfolyamban elvesznének a fontos válaszok is. (Ha szeretnéd reklámozni a terméked vagy szolgáltatásod a motoros csajoknak, keress meg privát üzenetben, és elmondom a lehetőségeket, biztos ki tudunk találni valamit, ami mindenkinek jó.)

Tehát amit nem lehet:

 • A saját vagy más motoros cégek reklámjait, facebook oldalait, termékeit, akcióit megosztani a csoportban,
 • Más facebook csoportba invitáló linkeket megosztani,
 • Motoros találkozók reklámjait megosztani a csoportban,
 • Lájkold a képemet (vagy a kutyám, macskám, gyerekem képét) típusú posztokat megosztani. 
 • Apróhirdetést, eladó motort, ruhát egyebet megosztani a csoportban (erre kiváló lehetőség az ingyenes apróhirdetési oldalunk, ahol bármit meghirdethetsz, cserébe nem csak a Csajokamotoron.hu oldalon jelenik meg, hanem a CsamClub.hu-n, a Csajok a motoron facebook oldalán és a hírlevelünkben is.)

Remélem megérted, hogy ezek a posztok teljesen más irányba viszik a csoport tartalmát, és pl. egy-egy cég által promóciós célból kitalált lájkolós akció esetén durván nézne ki a hírfolyam, ha minden részvevő tagunk kitenné a saját felkérését, hogy lájkoljuk. A megfelelő helyen mindenki megtalálja a lehetőséget, ha szeretne szavazni rád. 

Kivételek: 

 • Időnként közzé teszünk olyan posztokat, amelyben kifejezetten azt kérjük, hogy HOZZÁSZÓLÁSBAN oszd meg a saját témába vágó honlapod, vállalkozásod, facebook oldalad linkjét. 
 • Ha valaki feltesz egy kérdést, és te tudsz egy olyan oldalt, blogposztot vagy videót, amelyben benne van a válasz, az teljesen rendben van, hogy segítségképpen HOZZÁSZÓLÁSBAN megosztod a többiekkel ezt a linket.

3. Új tagok meghívása

Ha már tag vagy, ne hívj meg ismerősöket a csoportba, mert így nem látják a belépő kérdéseket, nem válaszolnak rá, így nem tudjuk őket beengedni. Inkább a csoport linkjét küldd el (https://www.facebook.com/groups/csajokamotoron/), és jelentkezzenek maguktól, ha úgy tartja kedvük. 

4. Ne sértegessük egymást!

Szerencsére ez nem jellemző a csoportban, és reméljük nem is fog előfordulni, de azt szeretném kérni, hogy ne sértegess másokat, ne ócsárold a motorját, a motorja méretét, a motoros múltját, tapasztalatát vagy tapasztalatlanságát. 

Ez egy segítő, támogató csoport, azért vagyunk itt, hogy mindenki egyre jobb legyen, hogy tanuljunk egymástól, és mindezt jó hangulatban tegyük. Kritikát megfogalmazni lehet úgy, hogy a másikat ne bántsd meg - persze ehhez az is kell, hogy a másik se vegye sértésnek, hanem építő, javító szándékú hozzászólásnak. 

A lényeg, hogy feltételezzük mindenkiről a jó szándékot, és ebben a légkörben írjunk a csoportba (meg mindenhova), mert írásban, hangsúlyok és testbeszéd nélkül könnyű félreérteni a másikat. 

Hogyan legyél hasznos tagja a csoportnak?

1. Mutatkozz be!

Ha bekerültél a csoportba, mutatkozz be pár mondatban, írd le, mióta motorozol, milyen motorod van, esetleg egy képet is megoszthatsz magadról és a motorodról. 

Ha nem vagy túl szégyellős, akkor egy hosszabb lélegzetű bemutatkozást is küldhetsz az info@csajokamotoron.hu címre nagy felbontású motoros képekkel, amit megoszthatunk a honlapon a Motoros Csajok rovatban

2. Légy aktív tagja a közösségnek!

Szólj hozzá a posztokhoz, válaszolj a kérdésekre, ha van gondolatébresztő témád, vesd be, hogy mások is agyalhassanak rajta. Azért ha lehet, maradjunk a motorozással kapcsolatos dolgoknál. 

3. Használd a keresőt!

Mielőtt feltennél egy kérdést, érdemes beírni a kulcsszavakat a csoport keresőjébe, mert jó eséllyel volt már korábban is téma, amit most kérdeznél. Ez azért is hasznos, mert a régi tagoknak nem kell századszorra is elolvasniuk és válaszolniuk olyan állandó kérdésekre, hogy milyen motort ajánlunk az alacsony lányoknak, vagy melyik motoros iskolát ajánlják Budapesten. Írd be a keresőbe, hogy "alacsony motor" vagy "motoros iskola", és lám... 

Megkönnyíted a többieknek a keresést, ha a posztjaidat #hashtaggel látod el, így erre a kulcsszóra kattintva kidobja a rendszer az összes hasonló témájú posztot. pl. #alacsonymotor #nőimotorosruha #bukósisak #milyenmotortvegyek 

4. Légy aktív a CsamClub.hu oldalon is!

A facebook csoportban nem lehetnek tagok azok a lányok, akik még nem motoroznak, vagy csak utasok és nem is szeretnének motorozni, de mégis szeretnének egy közösséghez tartozni, vagy esetleg olyan férfiak, akik szeretnének belelátni jobban a motoros csajok életébe. Mivel ők is szeretnének a közösségünk tagjai lenni, valószínűleg nekik is szükségük van támogatásra, tanácsra vagy segítségre, amit mi, motoros nők tudunk megadni nekik, számukra (és persze számodra is) jó fórum a CsamClub.hu

Itt már eddig is rengeteg bejegyzés, blog és fórumhozzászólás született mindenféle motoros témákban, de hiába irányítom oda a kezdőket, ha nincsenek ott a tapasztaltabbak, akik tanácsot tudnak nekik adni. Szóval kérlek regisztrálj, és időnként nézz be oda is, hátha van olyan kérdés, amire pont te tudod a helyes választ. 

És persze olvasd rendszeresen a Csajokamotoron.hu oldal cikkeit, használd ott is a keresőt, mert sok kérdésedre megírtuk már a választ 2006 óta. (És kattints a Csajokamotoron.hu és a CsamClub.hu oldalon futó hirdetésekre, mert ezeknek a bevételéből igyekszünk fenntartani, és üzemeltetni ezeket az oldalakat.)

Itt a vége!

Köszönöm, hogy valóban elolvastad elejétől a végéig a szabályzatot. 

Nincs is más dolgod, mint belevetni magad a csevegésbe. A csoportban találkozunk.

https://www.facebook.com/groups/csajokamotoron/

Sikeresen leiratkoztál a hírlevélről

Sajnáljuk, hogy leiratkoztál a hírlevelünkről. Reméljük, hamarosan találkozunk személyesen valamelyik rendezvényünkön.

Addig is a viszont látásra!

Üdvözlettel,

NaNa és a Csajokamotoron.hu csapata

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre. Reméljük, sok hasznos dolgot találsz majd benne!

 

Üdvözlettel,

NaNa, és a Csajokamotoron.hu csapata

404

404: A keresett oldal nem található

egykoponya

Elnézést, de a keresett oldal nem található.

Ha egy linket követtél, kezdd újra a címlapról, nézd meg az oldaltérképen, vagy válaszd a részletes keresést a jobb felső sarokban!

 

HIRDETÉS (x)
HIRDETÉS (x)

 

 

 • 1
 • 2

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!