CsajokMotoros divat

Kiárusítjuk a tíz éves kollekciót


tiz eves kollekcio2A tíz éves kollekció

Tehát ezért volt különleges, hogy 2016-ban készült egy olyan széria, ami csak arra az évre vonatkozott, a Csajok a motoron eltelt 10 évéről emlékezett meg és soha nem lesz belőle több. Ez az igazán kicsi, icipici sorozat, öt különböző pólóval, három különböző mintával lett egy komplett egész. 

A pólók mintáját egyik tagunk, Virág Lívia tervezte, aki grafikusként dolgozik és mellesleg, természetesen ő maga is motorozik. Nem esett hát nehezére pólóra álmodni a motoros életérzést. A mintákról visszaköszön a Csajok a motoron logója, míg a rövid ujjúakkal inkább a túrás hangulatot szerette volna visszaadni, az ujjatlan változatok a sportos vonalat képviselik.

A pólók szépen fogytak az évek alatt, és mostanra eljutottunk oda, hogy mindegyikből már csak néhány darab maradt, amik kicsit mérethiányosak, tehát arra várnak, hogy pont az találja meg őket, akinek a neve oda van írva a póló címkéjébe. Szerintem lehet, hogy épp te vagy az, úgyhogy kattints gyorsan a CsamShopra, hogy kiderítsd, van-e még a méretedben.

Hogy segítsük a döntést és megkönnyítsük a választást, az utolsó darabokat alaposan leértékeltük, hogy ne legyen kérdés, szeretnél-e egyet vagy kettőt a Tíz éves kollekcó pólóiból te is, ha van még a méretedben. Ha a CsamShop.hu oldalra kattintasz, megtalálod a kollekcó darabjait leértékelve.

Rendeld meg most a kedvenc pólóidat a kollekcióból, vagy gyere el szombaton a Csajok a motoron és a Zo-Moto Kft. közös rendezvényére Dunaharasztiba, és vedd meg személyesen, ami még marad!

A rendezvényen egyébként a webáruházunk termékeibeől is válogathatsz majd. Ahogy az időjárás előrejelzésből látszik, gyönyörű indián nyárra számíthatunk, úgyhogy remek alkalom lesz a megjáratni a motorodat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük