fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Ki az a kék hajú, hörgős lány?

alissa white gluz arch enemy“Tudod, van az a kék hajú, hörgős lány…” – mondták nekem, amikor felfigyeltem Alissa White-Gluz-ra, az Arch Enemy “új” énekesnőjére.

Tavaly vette át Alissa az előző fronthölgyemény, a német származású Angela Gossow helyét a zenekarban.

Angela ugyanis, így, 40 éves korára a családjával szeretett volna foglalkozni, s lemondott a színpadi világról, ehelyett menedzserként tevékenykedik.

A figyelemreméltóan gyönyörű Alissa-t nem véletlenül választotta be a Revolver magazin kétszer is “A Metal Legdögösebb Csajai” nemes címet viselői közé.

Alissa-nak valószínűleg nagy álma vált valóra, amikor az Arch Enemy énekesnőjének választották.

Sajnos ennek nem örült előző zenekara, a The Agonist, mert nem akartak tovább vele dolgozni: vagy az Arch Enemy vagy ők… Így ért véget 10 év után Alissa és a The Agonist kapcsolata.

A kanadai származású Alissa 1985. július 31-én született. 2004-ben alapította meg Danny Marino gitáros és Chris Kells basszusgitáros társaságában a már említett The Agonist együttest.

A svéd Arch Enemy ezzel szemben 1996 óta nyomja a death metalt. Az Amott-fivérek és Johan Liiva énekes szüleménye ez a híres banda, melyet csak tovább emelt, amikor 2001-ben a férfi énekes helyére egy nő, Angela Gossow lépett, megmutatva, hogy nem csak a pasik tudnak hörögni.

A kék hajú Alissa-ra visszatérve, a tavalyi berobbanása után, rögvest megjelentették a War Eternal című dalt, mely az Arch Enemy 2014-es albumának címadó dala. Azóta Alissa nyomja a színpadon, kitűnő teljesítményt nyújtva!

arch-enemyarch-enemy1

 

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x