EseményekMotoros találkozó

Kevi dagonya fighter

kevi08 30152Túrkeve egy 10 000 fős lélekszámú kisváros Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Itt rendezik meg a minden év tavaszán a kevi Juhászfesztivált, ami a legnagyobb rendezvénynek számít a városban. A második helyen az augusztusi motorostalálkozó áll!

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Kevi Motor-Rock egyesület motoros hétvégéjét a hollósi „Tűgáz” tanyán, ami nagyon szép fás ligetes környezetben található. Már csütörtökön elkezdődtek a programok, amikor a helyi és környékbeli együttesek léptek a színpadra: Lokátorock, Projekt 4.1, Exteron. Ekkor is nagyon sokan jöttek és akadt olyan is, akinek már ezen a napon sikerült kibuliznia magát.

Pénteken még többen gyülekeztek és azt mondhatom, hogy idén a motorosok létszáma több volt, mint eddig valaha. Este ismét több zenekar is színpadra lépett: a Romantikus Erőszak, és a Határok nélkül után a Cool Head Klan lemezbemutató koncertjét is meghallgathattuk. A Road zárta az estét, akikre nagyon felhívnám a figyelmet. Nálunk az Alföldön nagyon népszerű banda, úgyhogy mindenkinek ajánlom őket, mert nagyon jóhangulatú bulikat csinálnak.

 

Szombaton a vendégek nagy része dél körül ébredt, még fáradtabban, mint előző nap. Ekkor volt a legtöbb program, ezért nagyon ott kellett lenni a toppon. Volt motoros felvonulás, ahol végigrobogtunk a városon a helyiek nagy örömére. A felvonulás után visszatértünk a táborba és megkezdődtek a játékok, amik nagyon viccesek voltak! Volt dinnyefejelő verseny, sörpörgő, és virsli evő, amihez két fő és egy motor kellet, bár voltak olyanok is, akik motor nélkül, de annál nagyobb kedvel egymás nyakába ülve hajtották végre a feladatokat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában!Ami még itt helyi különlegességnek számít, az a dagonya fighter. Ez a versenyszám egy kb. 25-30 méter hosszú, sáros pályán történik. Motorokkal lehet végighaladni, rajta és ha a motorosok kiélték e szenvedélyüket, akkor motor nélkül is ki lehet próbálni a dagonyát. Az idén már voltak olyan ravaszok is, akik erre a mutatványra előrelátóan úszószemüveggel érkeztek.

Este a koncerteket a Cheeroki kezdte majd a Rockin Rockcats folytatta. A két főzenekar csak ezek után érkezett. Az Ossián koncertje közben szépen eleredt az eső – bár ez nagyon enyhe megfogalmazás. Később a Zorall is ilyen időben nyomta végig a bulit, de a zorall időjárás sem őket, sem a közönséget nem tántorította el! Remélem mindenki annyira jól érezte magát Túrkevén, mint mi!kevi08 30147kevi08 30223kevi08 30269kevi08 40343

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük