HírekMotorokMotorozás

Két magyar motoros halt meg Bangkokban

motorbaleset bangkok 1Január 8-án éjjel szörnyű motoros baleset történt. A két magyar motoros közül az egyik még a helyszínen az életét vesztette Thaiföldön.

A The Nation nevű thailandi hírportál értesítése szerint a motorosok eddig tisztázatlan körülmények között egy kisbusznak hajtottak neki nagy sebességgel. A Lumpini rendőrkapitányságot este 10:30-kor értesítették, hogy egy BMW S1000XR motorkerékpár belecsapódott egy Toyota kisbuszba.

Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kisbusz a jobb oldalára borult, a motor átszakította az utastér oldalát. A 30 éves Balog Ádám holttestét a másik két sérült mellett találták meg a kisbusz belsejében. A két sérültet, a 35 éves Bodrogi Krisztiánt és a busz utasát, a 36 éves Tatsuro Takaokát a Chulalongkorn kórházba szállították. 

A kisbusz 57 éves sofőrje elmondta, hogy éppen a japán főnökét szállította vissza a szállására, amikor jobbra kanyarodott a kereszteződésben, a nagy sebességgel közlekedő motorkerékpár a járműbe csapódott, és az oldalára borította azt.

motorbaleset bangkok 2A rendőrség értesítése szerint később a másik magyar sérült is életét vesztette a kórházban. Úgy tudjuk, hogy a két magyar férfi nem turista volt Thaiföldön, hanem egy utazásszervező cégnél dolgoztak, és a balesetben érintett bronz színű BMW motorkerékpárt Krisztián kint vásárolta.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A hatóságok a baleset után értesítették a magyar konzulátust, hogy mielőbb felvehessék a kapcsolatot az áldozatok rokonaival.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük