HírekMotorbemutatóMotorok

Kényelmes, könnyű cruiser nem csak csajoknak: Kawasaki Vulcan S 2021

Kawasaki Vulcan S 2021 cruiserAz idei, 2021-es értékesítési szezonban három különféle színben kapható a Kawasaki nők körében is méltán népszerű, közepes súlyú cruisere a Kawasaki Vulcan S.

A Vulcan S sikeresen ötvözi a modern technológiát, és a kényelmet egy olyan személyiséggel, amely az egyedi stílus lényege. Akár a metálfekete, akár a matt szürke vagy a kék-fekete színösszeállítást választod, nem fogsz mellényúlni. Mindhárom magára vonja a tekinteteket.

Aki Kawasaki Vulcan S-t vezet, biztos lehet benne, hogy a Vulcan 649 cm3-es, folyadékhűtéses, 4 ütemű, párhuzamos Twin motorja, amely 61 lóerős teljesítményt nyújt, sosem hagyja majd cserben.

Ami a legvonzóbb ebben a cruiserben az alacsonyabb nők számára is a könnyű kezelhetőség, a kényelmes, alacsony ülés. Az előre helyezett lábtartónak köszönhető nyugodt, cirkálós vezetési helyzet. Mindezek a kompakt motorblokknak és a karcsú vázszerkezetnek köszönhetők, így a motor igazán keskeny lehet a térdnél és a lábnál.

Még több kép a Kawasaki Vulcan S-ről a CsamClub galériában

A klasszikus cirkálók hagyományos erényeit és a modern stílusú megjelenést ötvözve a Vulcan S vásárlói bázisa igen változatos. Egyik részük a nyugodt, egyéni életstílust kedveli, amihez tökéletes a megbízható, alacsony és közepes tartományban jelentkező húzóerő és a kiszámítható kezelhetőség. A vásárlók másik csoportja, akik élvezik a lendületesebb utazást a vízhűtéses motorblokk mára híres csúcsteljesítményét és gyorsulását.

Kawasaki Vulcan S retró átépítő csomag a 70-es évek jegyében

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az előbb felsorolt előnyökhöz jön még a Kawasaki Ergo-fit rendszere, amely rugalmas beállíthatóságot biztosít a kormány és az ülés számára a speciális kiegészítők felhasználásával. A Vulcan S cruiser kiválóan alkalmas tapasztalt motorosoknak, és azoknak is, akik még most csöppentek csak ebbe a világba. Valamint egyaránt jó választás lehet nők és férfiak számára is.

A gyári felszereltségként érkező ABS és a fekvő elrendezésű teleszkóp szintén a biztonságos motorozást segítik a kezdő és a haladó motorosok körében. Az biztos, hogy a 2021-es Kawasaki Vulcan S ismét lenyűgözi majd a cruiser rajongók táborát.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük