fbpx

Kellemetlen időjárás, kellemes élmények

kakasd09Ez a nyílt nap Kakasdon az elmúlt évben 2000 főt vonzott a környező városokból, településekről, most azonban a hidegnek és az esőnek köszönhetően kb. 50-60 fő vállalta csak be ezt a rendezvényt. A helyszínen várt bennünket Aliz és barátja Misi, aki a későbbiekben pléddel és egyéb meleg öltözettel látott el bennünket. (Ezúton is köszi Misi!)

Mivel Mini volt otthon Kakasdon, megérkezésünkkor gyors tárcsázásba kezdtünk volna, ha a nem a helyszínen derül ki, hogy egyikünk sem mentette át az e-mail-ekről a telefonjába a számát. Azért egy telefonos segítség kérésével gyorsan megoldott ez a probléma is (Köszi Karesz.)

Már berendezkedtünk – a helyszín széltől védettebb helyei közé tartozó ital/kaja sátor végébe -, amikor Mini is felfedezett bennünket, és kincses kosárkájából előkerültek a finomabbnál-finomabb teákat tartalmazó termoszok. Ezeket túlzással életmentő italnak, valóságban pedig védőitalnak nevezhetném, amit külön köszönünk Mininek!

Az adománygyűjtő dobozunkhoz elkezdtek járulni az adományozók is, akik közül néhányan a vendégkönyvbe is írtak egy-két kedves szót Melindának. A kis létszám ellenére Mini szüleinek köszönhetően az adománygyűjtés szempontjából is szép eredménnyel zárult kakasdi akciónk.

Átfagyva, de tele élményekkel hagytuk magunk mögött a Hilcz és Fia Mazda és Yamaha kereskedés nyílt napját, amelyet személyesen volt alkalmunk megköszönni a tulajdonosnak. Hazafelé azért még Mini vezetésével betértünk egy cukrászdába, ahol eszméletlen finom és korrekt árú süteményekkel ajándékoztuk meg magunkat (meg volt, aki az otthoniakat is), megpecsételve ezzel is jó hangulatunkat.

Ez a nap a kellemetlen időjárás ellenére nagyon kellemes élményekkel zárult mindannyiunk számára. Természetesen, ha a szakadó eső ellenére senki nem jött volna el, mi akkor is ott lettünk volna, és ott is leszünk minden kiírt helyszínen, hiszen az ígéret kötelez bennünket!

kakasd01kakasd02kakasd03kakasd04kakasd05kakasd06kakasd07kakasd08kakasd10kakasd12kakasd13kakasd14kakasd15kakasd16kakasd17kakasd18kakasd19

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x