HírekMotorokMotorozás

Kawasaki vezetéstechnikai tréning májusban!

kawasaki-vezetestechnika2015A Kawasaki Magyarország, a Ride for Life közreműködésével közlekedés biztonsági programot indít májusban.

A Kawasaki Magyarország kiemelkedően fontosnak tartja a közúti motorozás biztonságának javítását, s ennek érdekében számos erőfeszítést is tesz.

A márka rendezvényein, kommunikációjában, promócióiban kiemelt szerep jut a témának, de a Kawasaki szervizakciók, vagy akár a védőfelszerelések értékesítése is említhető e tekintetben.

Idén pedig a Kawasaki hazai képviselete már nem csak felhívja a figyelmet a biztonság fontosságára, hanem saját közlekedés biztonsági programot is indít.

Ennek első állomása a májusban megrendezendő Kawasaki vezetéstechnikai tréning.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A program kialakításában az a Ride for Life működött közre, amelyet az ország összes motoros járőrének kiképzést végző négy vezetéstechnikai kiképzője hozott létre. A speciális tréninget a Ride for Life oktatójának, Fiedor Ferencnek a neve is fémjelzi, aki egyébként az ide évtől már egy Kawasaki nyergében rója a kilométereket.

Az egy napos képzés során először felmérik a résztvevő motorosok tudását, majd annak megfelelően állítják össze a napi tréninget.

A program során nem egy tantermi, hanem kifejezetten gyakorlatorientált képzésre kerül sor, melynek elsődleges célja a motorkezelési tudás fejlesztése, a közúti motorozáshoz szükséges legbiztonságosabb technika, manőverezési képesség, leghatékonyabb fékezés és akadályelkerülés elsajátítása.

A Kawasaki vezetéstechnikai tréningre bárki jelentkezhet, a Kawasaki motorkerékpár nem feltétele a részvételnek. Azonban a két időpontban is megrendezendő képzésre csak korlátozott számú hely áll rendelkezésre.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük