Hírek

Kawasaki tesztnap a Kakucs-ringen

kawasaki kakucs ringA Kawasaki idei modell újdonságait a március végén megrendezett motor show-n már megcsodálhatták az érdeklődők, aki azonban a kukucskálásnál többre is vágyik, vagy esetleg lemaradt a kiállításról, annak sem kell már sokat várnia, ugyanis április 12-én a Kawasaki ismét tesztnapot rendez a Kakucs-ringen.

 

 

A Kawasaki hazai képviseletétől már megszokott, hogy minden alkalmat megragad annak érdekében, hogy a márka iránt érdeklődőknek és a Kawasaki-rajongók egyre népesebb táborának a kedvében járjon.

A sikeres motorkiállítás után az importőr ezúttal tesztnapot szervez. A rendezvény nem idén debütál a Kawasaki esemény naptárban, hiszen tavaly is megrendezték a Kakucs-ringen bonyolított tesztnapot.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az idei „kakucskálás” várhatóan a tavalyihoz hasonló jó hangulatban zajlik majd, amennyiben az égiek is kegyesek lesznek a szervezőkhöz és az időjárás egy kellemes tavaszi, motoros nappal kedveskedik a résztvevőknek. A csúcstechnológiát képviselő márka inkább a technikában hisz, mint a voodooban, de mivel a pekingi olimpián használt esőfelhő-szétlövő rakéták most nem állnak rendelkezésre, jobb híján marad az esőtánc.

Sajnos a jó idő így sem garantált. Az viszont igen, hogy a Kawasaki 2013-as modellválasztékénak darabjait változatlan helyszínen, a Kakucs-ringen és környékén lehet majd kipróbálni.

A Ninja300, ZX-6R (636), W800, Z800, Z1000SX, ER-6f, ZZR1400 és VN900 modellek április 12-én 9-17 óra között bárki rendelkezésére állnak, aki eleget tesz a tesztelés feltételeinek. Magától értetődően érvényes vezetői engedély szükséges, illetve a protektoros motoros ruházat is alapkritérium.

A pályát mindenki saját felelőségére használhatja, és a tesztmotorért is teljes anyagi felelősséggel tartoznak a résztvevők. Regisztrálni csak a helyszínen lehet, de az április 2-tól a www.kawasaki.hu-ról letölthető jelentkezési lapot akár már előre is ki lehet tölteni.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük