Hírek

Kawasaki ER-6n Dizájnverseny díjátadó

kawasaki er 6n dizajnverseny 24Véget ért a Kawasaki ER-6n Dizájnverseny, amelyben portálunk tagjai közül is nagyon sokan ragadták meg az alkalmat, hogy egy saját ízlésük és stílusuk szerinti ER-6n-t tervezzenek. A legjobbnak talált tervre február 2-től április 20-ig lehetett szavazni. Mára pedig elkészült a nyertes motor egyedi fényezése is.

A Kawasaki központi oldalán található virtuális fényező műhelyben mindenki megtervezhette a saját ER-6n-ét, vagy szavazhatott a Galériában található elkészült dizájntervekre. A tizenegy európai országban futó Kawasaki verseny Magyarországon volt a legsikeresebb, hiszen nálunk készült a legtöbb, összesen 16.397 ER-6n dizájnterv, ami nagyjából 20%-a az összes európai tervnek, és emellett 75.642 szavazó, adta le voksát a neki leginkább tetsző dizájntervre. Ezzel Magyarországon az összes európai szavazó kb. 30%-a szavazott.

A magyarországi győztes Varga Norbert lett Norcsi nevű dizájntervével. A 23 éves badacsonytomaji tűzoltó 10.595 érvényes szavazatot gyűjtött össze. A nyertes egyedi tervezésű fényezését Franciaországban az OCD mesterei egy széria ER-6n-re készítették el. Az elkészült dizájnmotort a versenyt lezáró Díjátadón, 2009. május 22-én a székesfehérvári Kawasaki Ivanics Márkakereskedésben adták át a győztesnek.

A Díjátadón a fődíj mellett a szavazók között kisorsolt Kawasaki dzsekiket is átadták volna, de ezúttal csak az egyik nyertes Nagy Balázs, a Tourmalet dzseki nyertese tudott személyesen részt venni az eseményen. Gaál Mónika Osaka dzsekijét, Valek Judit Ginza dzsekijét később adják át a szerencséseknek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában!Csakúgy, mint a Bëlga együttes által felajánlott dedikált CD-ket, amiket az együttes tagjainak leginkább tetsző három dizájnterv készítője kap meg. Az együttes díjazottai a „Barbi”, „Dina”, és a „Szamoca” nevü dizájntervek készítői.

A díjátadó után az eseményen megjelent érdeklődőket és a rajongókat zsíros deszkával, és egy finom bográcsgulyással vendégelték meg, miközben látványos stuntriding bemutatót nézhettünk végig. Ha szeretnéd megnézni, hogy más országokban kik lettek a nyertesek, nézd meg a fotógalériát!

Gratulálunk az összes díjazottnak!kawasaki er 6n dizajnverseny 12kawasaki er 6n dizajnverseny 14kawasaki er 6n dizajnverseny 50kawasaki er 6n dizajnverseny 54

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük