fbpx

Kabai-Tóth Eszter

kabai toth eszter 7Márciusig le is ment a KRESZ, és kezdődött a gurulás a Hornettel. Nagy lendülettel, és persze nagy mellénnyel mentem az órákra, hogy hát nekem ez kisujjból…

Szerencsémre a legjobb oktatóra és azóta is egy nagyon jó barátra tettem szert, aki szigorúan, mégis viccesen tanította meg nekünk a kétkerekű alapszabályokat.

Ott ismertem meg Edinát, aki a maga 16 évével A1 kategóriát csinált, és már akkor büszke birtokosa volt egy 125-ös Yamaha YZF-nek! Nem is kellett több, együtt lettünk az órákra majd a vizsgákra is beosztva, és május végén sikeres vizsgát tettünk mindketten!

Ekkora már megtaláltam a lovam, a sárkányom, a vasam, ki hogy hívja, nekem csak a Cicám. Szerelem volt első látásra! Nem féltem a 100 lótól, és attól sem hogy sportmotor legyen az első motorom, hiszen megtanultam Sanyitól az oktatótól, a legfontosabbat:

“Laza csukló! Minden csak a józan észen múlik. Motorozni csak tisztelettel és alázattal lehet!”

Azóta is sokszor eszembe jut, hogy mennyi negatív kommentárt kaptam, hogy minek neked motor… Én egy pillanatig sem kételkedtem abban, hogy az egyik legjobb döntést hoztam meg akkor januárban.

Az első szezonomban eddig 6000 km-t gyűjtöttem, sok motoros pajtit szereztem, köztük nagyon sok csajszit, köszönhetően a CSAM-os vezetéstechnikai tréningnek!

Remélem még 10-szer ennyi kilométert motorozhatok és kívánom nektek is, hogy sok balesetmentes kilométert és fantasztikus élményeket gyűjtsetek két keréken!

kabai-toth-eszter 2kabai-toth-eszter 3kabai-toth-eszter 5kabai-toth-eszter 6kabai-toth-eszter 8kabai-toth-eszter 9kabai-toth-eszter 11kabai-toth-eszter 12kabai-toth-eszter 13kabai-toth-eszter 14

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x