CsajokMotoros divat

Júniusig még a régi árakon vásárolhatsz

regi csampolokA tíz éves évforduló sok mindenre alkalmas: lehet nosztalgiázni az elmúlt éveken, elmerengeni a jövőn, és ráébredni nagy igazságokra. Például, hogy tíz éve nem emeltünk árat.

Már önmagában az, hogy visszakeresem a tíz évvel ezelőtti kollekció fotóit, felér egy tanulmánnyal. Egy csomó emlékkép ugrik be, küzdelem a grafikusokkal, szitásokkal, és azoknak az alapanyagoknak, szakembereknek a felkutatása, akik képesek olyan minőséget produkálni, amit én elvárok, és meg is tudják valósítani, amit kitaláltam.

Persze a küzdelem azóta is tart, hiszen minden egyes új pólóval szinte elölről kezdjük a dolgokat. De most, ahogy visszanézem a régi képeket, meg kell, hogy állapítsam, hogy már akkor sem volt mit szégyenkezni sem a grafikákon, sem a minőségen. Nem csoda, hogy mindet azonnal elkapkodták a motoros csajok.

Amikor 2006-ban elkészült a Csajok a motoron webáruházának első saját kollekciója, próbáltam úgy belőni az árakat, hogy a termékeinket minden motoros csaj megengedhesse magának. Ezt a szempontot tartottam mindig szem előtt a tíz év alatt, habár a világ azóta sokat változott, úgy tűnik, rajtunk kívül mindenhol emelkedtek az árak.

Pedig mi is fejlesztettük a termékeket, javítottuk a minőséget, és ezáltal nőttek az előállítási és a fenntartási költségeink is. Nyilvánvaló volt, hogy előbb-utóbb meg kell ezt lépni. Hát most jött el az alkalom.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Azt kérdezed magadban, hogy ezt most miért írom le?

Azért, hogy ne érjen váratlanul az áremelés, ami nagyjából két hét múlva lép majd hatályba. Nem akartam, hogy meglepődve tapasztald, hogy tegnap még ennyi volt, ma meg már annyi… hogy lehet ez?

Azt szeretném, ha lenne még egy kis időd. Kérlek, a következő két hétben bogarászd át a termékeket, nézd meg, hogy mi az, ami hiányzik a gardróbodból, és még a régi áron vásárold meg mindazt, amire szükséged lesz ezen a nyáron. Sőt, még jövőre is! Sőt, még a barátnőidnek is…

Tudom, a mai zimankós időben ez még hihetetlenül hangzik, de nyáron a nagy melegben gyakrabban kell majd cserélgetni a pólókat, és jól fog jönni még néhány motoros darab. Ahogy az egyéb kiegészítőkből és csamos relikviákból is tudsz még szerezni ez alatt a két hét alatt olcsóbban.

Az áremelés csak a Csajok a motoron saját termékeit érinti majd – a német Louis cég minden év elején emeli az árait, ezért azokra a termékek most nem lesznek drágábbak.

Jól gondold át: közeleg a szülinapod? Vagy a motoros barátnődnek lesz valami ünnepi alkalom, mire örülne egy csamos pólónak? Gondolkodj jó előre, és vásárold meg most, mert azután már késő bánat…

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük