Hírek

Jövő héten 13 éves a Csajok a motoron közösség

13 eves a csamHihetetlen, hogy ilyen gyorsan telik az idő, és már megint születésnapot ünneplünk. Ünnepelj velünk te is! Bulizzunk, motorozzunk együt, és a cikk végén kedvezménykupont is találsz.

Amikor 2006-ban elindult a Csajokamotoron.hu oldal, már februártól dolgoztunk rajta, hogy minden olyan legyen, ahogy azt elképzeltem. Persze nem állítom, hogy minden úgy volt jó, ahogy elképzeltem akkor, de úgy éreztem, bele kell vágnom. Az elmúlt évek folyamán többször is változtattunk…

A változást kikényszeríti a technika, hiszen fejlődnek a programok, így az elavultat néha le kell cserélni – még ha ez nem is mindig örömteli, mert mindent újra meg kell tanulni, és nem csak a felhasználóknak, hanem nekem is. Változást hozhat az is, hogy változnak az idők, a környezet, a látogatók, az internet… a közösségi média például rendesen bekavart minden fórummal üzemelő honlapnak.

Változnak a látogatók is, hiszen ahogy szélesedik a tábor, egyre színesebb lesz az olvasóközönség. Folyamatosan változik az is, hogy éppen miről szeretnétek olvasni, mi érdekel titeket. És változnak az emberi kapcsolatok. Aki menni akar, azt el kell engedni, még ha nagy űrt is hagy maga után. Nem tudom, más iparágban is ilyen gyorsan változnak-e a dolgok, de néha csak kapkodom a fejemet, és próbálom tartani a frontot.

Jövő héten, június 26-án ünnepeljük a Csajok a motoron 13. születésnapját.

Amikor 2006-ban élesítettük az oldalt június 26-án – emlékszem – ültem a gép előtt, és vártam,  hogy most mi fog történni. Aztán jöttek az első regisztrációk, az első ismerősök, majd az ismeretlenek, és ujjongtam örömömben, mikor pár nap múlva már 80-an voltunk az oldalon, ami akkor még egyben volt a fórummal.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mostanra a fórumnak, ami idő közben a saját, CsamClub.hu domainre költözött, már 6580 regisztrált tagja van. Bár a napi trécselés manapság inkább a Facebook csoportban zajlik, azért még mindig van egy mag, akik napi szinten látogatják az oldalt. Hetente több új blogposzt születik, és örömmel tapasztalom, hogy a háttérben jól alakulnak az itt megkötött barátságok (szerelmek).

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük