Hírek

Jövő héten 13 éves a Csajok a motoron közösség

A Csajokamotoron.hu a magazin, ahol minden nap új, friss, érdekes cikkekkel és hírekkel várunk, de akár feladhatod a megunt motoros felszerelésed hirdetését is ingyen. Az elmúlt 13 év alatt 6500 cikk jelent itt meg, amiket jelenleg többnyire hárman írunk Edinával és Attilval.

Az idei év újítása (eddig), hogy a webáruházunk is külön domain alá került, így könnyebben megtalálható a CsamShop.hu oldal, ha valaki a Csajok a motoron termékeit keresi vagy más motoros felszerelések után kutat a neten. A termékek száma folyamatosan bővül, ezen is nagy erőkkel dolgozunk.

Csajok a motoron szülinapi ünneplés

Most azonban úgy döntöttem, hogy ezennel megnyitom a születésnapi ünneplés-sorozatot. Igen, sorozat lesz, ugyanis jövő hét szerdán rögtön két programon is találkozhatunk.

Ha minden jól megy, két időpont módosítás után végre tényleg megvalósul a Pest-megyei Baleset Megelőzési Bizottság és a Hungaroring Motoros Akadémia által szervezett Ingyenes Vezetéstechnikai tréning a Hungaroringen, amire még márciusban egy nap alatt betelt mind az 50 hely.

Azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, aki már nagyon várja ezt a programot. Még ha nem is a szezon elején vagyunk, mindig ránk fér a gyakorlás, hogy egyre rutinosabb motorosokká váljunk.

Szülinapi hekkezés a Rómain

Szintén június 26-án délután, a tréning után kiéhezve érkezünk majd a Római partra, ahol a tavalyi évhez hasonlóan egy baráti összejövetelt tartunk a Jancsi Büfénél. A délelőtti tréning résztvevő mellett minden motoros nőt szeretettel várunk egy kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre délután 17:00 ra körül, ameddig az időnk engedi.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A tavalyi képeket itt tudod megnézni a hekezésről.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük