fbpx
KiemeltKultúraMotoros kép

Jótékonysági naptár fotózás a szertárban

csam naptarfotozas 2014 06Szeretnék megosztani veled és veled és mindenkivel egy olyan élményt, ami nem hétköznapi. Jó lenne, ha olvasná az is, aki motorozik és az is, aki csak laikusként botlott bele ebbe a beszámolóba.

Egy olyan fantasztikus élményt fogalmaznék meg, ami minden energiámat fantáziámat fel tudja forgatni jó értelemben. Ismerjétek meg azt a közösséget, amibe belecsöppentem és magával ragadott jó pár éve.
Rátaláltam a Csajok a motoron oldalra és eldőlt minden! Végre nem csak a nyakamba szakad a napi rutin, mint párkapcsolat, barátság, család, háztartás, hanem ezekről tudtam beszélgetni nőkkel és férfiakkal. Ezzel az egésszel Jött valami plusz a Motorozás! Na ez nem hétköznapi!

Van aki tiltakozik és van, akit vonz a téma. Szeretnék mindenkit bevezetni a Csajok a motoron fórum és fórumozói világába. Jó lenne, ha tudnátok, kik azok, akik mind a mellett, hogy leülnek és megbeszélik az élet nagy kérdéseit, évről-évre tesznek is másokért.

Támogatóink:

Ez a hosszú bevezetőm azért volt, hogy lássátok, nem egy promóciós személytelen cikket olvashattok, hanem emberekről és tetteikről lesz szó.

Negyedik éve készítünk naptárt a tagokkal, és választunk ki egy-egy szervezetet, hogy azok munkáját segíthessük a befolyt összeggel. Idén a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltóságot választottuk kedvezményezettnek!

Minden évben felmerül, hogy olyan naptárat készítsünk, ami valamiben más, mint az előző. És itt el is kezdődik az őrület, hajsza az idővel, pénzel és publikálással.

csam naptarfotozas 2014 02

Első a megbeszélés, aztán a szponzorok megkeresése, aztán a kivitelezés időpontja, a fotózás és nyomda, és a végső az eladás.

Mivel nem szakmai csoport irányítja a műveletet, és család munka stb. mellett kell ezt az összehangolt munkát lefolytatni, nem olyan könnyű a projekt a kivitelezése. De megcsináljuk évről évre. Azért, hogy segíthessünk egy Árvízkárosult családon 2011-ben, vagy a Magyar Mentőmotor Alapítványnak 2012-ben, vagy a Baráthegyi Kutyaotthon Alapítványnak 2013-ban, vagy mint most, a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek a 2015-2016-os naptárral.

Szeretném idézni beszámolójukat a vasárnapi fotózásról, és büszkén vállalni, hogy a CsaM tagok idén is nagy dologban vesznek részt, és minden követ megmozgatnak egy jó ügy érdekében. Megismerhetitek a naptár előkészületeinek folyamát és annak célját.

csam naptarfotozas 2014 04

“Rendhagyó sürgés-forgás volt vasárnap a szertárban. Különös szolgálatukat természetesen a riaszthatóság fenntartása mellett látták el egyesületünk tagjai. Mint oldalunkon korábban már hírül adtuk, mi leszünk a kedvezményezettjei a „Csajok a motoron” közösség által 2015/2016-ra kiadott jótékonysági naptárnak.

Sorra érkeztek kora reggeltől a „csajok” az ország minden részéről, akik vállalták, hogy – szeretteiket hátrahagyva erre a napra – modellt állnak a fotókhoz. Izgatottan készülődtek-szépültek a szintén önkéntesként dolgozó – egyébként nem csak kreatív, de fizikailag is igen-igen megterhelő munkát végző – fotós, fodrász, sminkes kezei alatt.

Legtöbbjüknek szokatlan ez a szerep, hiszen a hétköznapokban ők sem profi modellek, hanem „lányok-asszonyok a szomszédból”. Na, jó, kicsit vagányabbak, hiszen mindannyiuknak van egy közös szenvedélye: a motorozás.

csam naptarfotozas 2014 05

Amíg ők bepillanthattak mindennapjainkba, megismerkedhettek az eszközökkel, szerszámokkal, amiket használunk (reméljük, már mindenki tudja, hogy az nem cső, hanem tömlő, és a piros izé neve bontó balta), mi is tapasztalhattuk, hogy bizony a modellek élete sem fenékig tejföl. Egy- egy jól megkomponált, szép fénykép bizony kemény munka eredménye.

Azért a fotózás kitűnő hangulatban folyt, és bár ránk esteledett, mire végeztünk, és a szerek is mind rendben a helyükre kerültek, azt hiszem, az eredmény önmagáért beszél majd. Most Mina végzi az „utómunkálatokat”, majd következik a nyomdai előkészítés. Nagy köszönet és hála neki az egész napos munkáért, és az azzal járó nehézségek megoldásáért!!! Reméljük, hamarosan már a friss, ropogós, gyönyörű naptárak elkészültének hírével jelentkezhetünk. ” – Brigo

A cikknek még nincs vége, lapozz tovább!

CsamShop motoros pólók 2023 május

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x