fbpx

Jótékonysági koncert Punkok Lucáért

A „Punkok Luca életéért” elnevezésű koncertet, a négy éves kislány megsegítéséért szervezik a Zúzda Rock Kertben.

Húsvét vasárnapján, március 31-én várják a szervezők a rendezvényre a segíteni akarókat. Sok zenekar csatlakozott a felhíváshoz, hogy zenéjükkel támogassák Lucát, aki időközben átesett az életmentő műtéten, s a rehabilitációs kezelésekre vár.

Amikor ez a kezdeményezés elindult, a kislány még a műtétre várt, amit itthon nem tudtak volna elvégezni. Az USA-ban lévő klinikán pedig több mint 1 millió forintot kellett volna fizetni.

Szerencsére siker koronázta a segítségkérést, s a beavatkozás két hete megtörtént. Azóta Lucát hazaengedték a kórházból.

A Zúzda Rock Kert, a fellépő együttesekkel csatlakozott a felhíváshoz, s a vasárnapi koncert teljes bevételét Luca gyógyulásának megsegítésére utalják át.

A fellépők a következők:

19:00 Akroprolis
20:00 United and Strong (D)
21:00 Maradék
22:00 Vogon Ultramarines
23:00 Destroy The Government
0:00  Shitpump
1:00  Söralátét
2:00  Nobody’s
3:00  Frász

Belépő: 1000 Ft (Aki szívesen adna több pénzt, természetesen megteheti, ugyanis egy persely lesz erre a célra előkészítve a pénztárnál.)

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkámat a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 szavazás
A cikk értékelése
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Inline visszajelzések
Összes hozzászólás
0
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Szólj hozzá!x
()
x