CsajokKiemeltNői motoros nap

Jelentkezz a tréningre még ma!

ifrd logo 72Ahogy az évről-évre változó, mégis alapvető elemeiben állandó nemzetközi logó is mutatja, az idén már 9. évébe lépő Nemzetközi Női Motoros Nap minden motoros nőnek szól.

Nem számít, hogy robogózol, sport-, túra-, vagy utcai motorod van, az a lényeg, hogy ezen a napon, amely idén május 2-ra esik, ülj rá, és CSAK HAJTS!. Mivel tavaly óta a Nemzetközi Női Motoros Nap szombatra esik, nem mondom, hogy menj motorral munkába. Menj túrázni, vagy gurulj egy karikát a barátaiddal! De ha nincs más ötleted, nekem van.

Ahogy a korábbi években már megszokhattad, idén is szervezkedünk. Ismét a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal karöltve tervezzük ezt a szombati napot. A délelőtt programja szokás szerint egy csak nőknek szóló, ingyenes vezetéstechnikai tréning, amely ezúttal a Hungaroringen, a Groupama Vezetéstechnikai Centrumban lesz megtartva.

Mivel a motoros rendőr oktatók száma véges, a jelentkezők száma is korlátozott. Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk tanulni ezen a napon, a létszám 50 főben van maximalizálva. Tehát ha nem szeretnél lemaradni egy kiváló lehetőségről, amin más alkalommal súlyos ezrekért tudnál csak részt venni, jelentkezz még ma!

A jelentkezési lapot itt találod. Kattints ide a kitöltéshez!

A tréning délelőtt 9-től 15 óráig tart maj,d találkozó 8 órától a Hungaroring bejáratánál. (Hogy pontosan hol, ezt majd később tudatjuk, mert ezen a hétvégén túraautó világbajnokság is zajlik a Hungaroringen.)

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A délután további programja szintén a szokásos: 16 órától találkozó az Andretti Pizzéria előtt a Külső Váci út 13-nál Újpesten. Onnan 18 órakor indul a női motoros felvonulás “Szabályosan Szabadon – Csajok a motoron” címmel, rendőri biztosítással. A Hősök terén kis pihenőt tartunk, itt lehet fotózkodni, majd körülbelül 20 órára érünk vissza az Andrettihez, ahol innentől szabad program van.

Minden motoros nőt, lányt, asszonyt anyát és nagymamát várunk. Bármilyen motorod van, gyere és mutassuk meg, hogy milyen sokan vagyunk! Legyen a mienk ez a nap!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük