HírekKultúraMotoros zene

Jason Momoa tombolt a Slayer és az Anthrax budapesti koncertjén

anthrax slayer jason momoa budapestJason Momoa-t már annyira szeretjük, hiszen mindenhol ott van, ami csak számít az országban. Nemrégiben a Slayer és az Anthrax koncertjén metálkodott fővárosunkban, majd sörözött a bandákkal.

A magyar rajongók már nagyon várták, hogy a Budapest Arénában fellépjen napjaink legjobb metálbandái közül kettő, mégpedig a Slayer és az Anthrax.

Kedvenc Aquaman-ünk, Jason Momoa ezt megspékelte a jelenlétével, hiszen szinte tiniként tombolt a fellépéseken – tehát, azt is megtudtuk, milyen zenét szeret, bár ki gondolt volna pont erre…

Azt tegyük hozzá, nem a küzdőtérről, hanem a színpad oldaláról követhette végig a bulikat, s láthatóan őrülten jól érezte magát – mintha nagyon tombolhatnékja lett volna…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

… kicsit lehet, hogy ki akart szakadni a hétköznapokból, vagyis a forgatásokból. El sem tudom képzelni, vajon mi lesz a következő meglepő hír Momoa-ról és Budapestről…

De, nézzük a metal nagyjait! A Slayer, kétszeres Grammy-díjas trash metal együttes még 1981-ben alakult Los Angelesben, amikor Kerry King és Jeff Hanneman találkozott egymással. Hanneman 2013-ban hunyt el.

Nagy sztori, hogy egykori dobosuk, Dave Lombardo akkor lépett be a bandába, amikor pizzát szállított ki Kingnek. Jelenleg a bandát Kerry King, Tom Araya, Gary Holt és Paul Bostaph alkotják.

1985-ben jöttek át először Európába turnézni. Több olyan számuk volt, melyeknek náci felhangja miatt, sokáig támadták őket. Tavaly egy rövid videoban bejelentették, hogy világ körüli turnéra indulnak, majd ezzel befejezik pályafutásukat.

Az Anthrax, szintén trash metal zenekar, 1981-ben alakult New Yorkban, Scott Ian gitáros és Dan Lilker basszusgitáros összefogásával.

1991 és 2004 között világszerte 10 millió lemezt adtak el, s a ’80-as években tagjai voltak a „Nagy Négyesként” emlegetett bandáknak – Slayer, Metallica, Megadeth, Anthrax.

Jelenleg Joey Belladonna, Scott Ian, Fran Bello, Charlie Benante és Jonathan Donai alkotják. Manapság, mint az utóbbiakból kiderült, együtt járják a világot a Slayer-el.

Forrás: 24.hu, Wikipédia
Fotó: Scott Ian facebook

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük