Hírek

Január – élet a töltött káposzta után…

januar fogyasIgen, bizony, kell, hogy legyen élet a rántott hús, a petrezselymes krumpli, a töltött káposzta, a húsleves, a sült húsok után. Itt a január, le kell dolgozni az „ünnepi bűnözést” – ahogyan mondani szokás.

Ezer és ezer lehetőségünk van minderre, a különféle méregtelenítő projektek, diéták és tornák segítségével, melyeket a szakemberek ajánlanak. Nem is kell személyesen felkeresni valakit, hiszen itt az internet. De hogyan is kezdjünk hozzá és miért?

Mint ahogyan a novemberben megkezdődő karácsonyi bevásárlási őrület és hitelfelvételi reklámok, az év eleje kötelezően a méregtelenítésről kell, hogy szóljon.

Gondolj bele, mit csinálsz az ünnepek alatt? Minden nap félholtra zabálod magad töltött káposztából? Nem! Az év többi részében is vannak nagy kajálások, például, hogy őszinték legyünk, szinte minden vasárnap, mert ilyen a magyar ember, ezek a szokásaink. (Kivéve azoknak, akik egyébként is mindig diétáznak vagy esetleg vegetáriánusok.)

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Szóval, az átlag magyar ember szeret jókat enni a maga hagyományos ételeiből. Lássunk egy vasárnapi menüt: húsleves, rántott hús burgonyával vagy rizzsel, illetve savanyúsággal, esetleg egy könnyed salátával.

A következő vasárnap – hogy havonta csak három hétvégén legyen rántott hús -, immár a töltött káposztáé, vagy esetleg a sült oldalasé, sült kolbászé, párolt káposztával. Mindezeket le kell öblíteni egy jó sörrel! – főszabály.

Tehát, visszatérve az ünnepekre, nem olyan katasztrofálisak, mint ahogyan mindenki azt sugallja. De, hogy ne mondjátok, hogy semmilyen ötletet nem adtunk annak, aki mégis felszedett egy-két kilót pár nap alatt, itt egy remek edzésterv.

Stílszerűen, a hölgy a motorjával tornázik együtt. Te is megteheted! Irány a garázs! Miközben ledolgozod az ünnepi kilókat, legalább már a tavaszon járhat az eszed, hogy de jó lesz, amikor majd nem átugrálsz a motorodon, hanem rajta ülsz… Hajrá csajok!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük