HírekKultúraMotoros zene

Ismerős Dalok – Csillagösvényen

porzse03Immár három éve, hogy a megjelent az Ismerős Arcok első lemeze. A stexasos évek után mindenkit meglepett Nyerges Attila lírai vénája. Az új banda, és vele az új lemez úgy tűnik épp jókor érkezett – azonnal siker lett.

Azóta túl vagyunk néhány éven, három lemezen, Nándi, Vili, Attila, Tamás és Szilveszter pedig jópár koncerten itthon és a határokon túl. Mindenhol szeretettel fogadják őket, és sikerük azóta is töretlen. Ennek a szériának egy fontos állomása volt 2005. november 4-én a MOM művelődési házban megrendezett koncert, ahol pillanatok alatt fogyott el az összes ülőhely, így a közönség jó része állva élvezte végig a dalokat. Ezen a bulin vették fel a ma megjelenő DVD-t, amin a MOM-ban elhangzott 20 dal mellett szerepelnek a 2006-os Magyar Szigeten bemutatott koncert dalai is.

Ma este a Road Captain Bikers Pub-ban vetítik először a nagyközönség előtt a srácok a DVD-t, ahol Karácsonyi Vásárt is rendeznek, így a helyszínen megvásárolható lesz az összes eddig megjelent lemez. A film levetítése után pedig a Dévai Baráti kör és az Ismerős Arcok zenekar tagjaival bulizhatnak, beszélgethetnek az érdeklődők.

Az Ismerős Arcok lemezei és az új DVD mostantól áruházunkban is megrendelhető. De ezek mellett most még egy újdonságra szeretném felhívni a figyelmet: október végén jelent meg Pörzse Sándor és Kriskó László filmje, a Csillagösvényen című történelmi sorozat. Nagy szükségünk volt már egy ehhez hasonló dokumentumfilmre, amely történelmünk vitatott kérdéseit úgy próbálja bemutatni, hogy a hivatalos akadémikus elméletek mellett az alternatív történészek véleményét is megismerteti a nézőkkel.

A DVD-n múltunk három fontos állomását mutatják be a készítők a hazai lovas-hagyományörző csoportok segítségével. Az első részben a honfoglalást és a magyarok eredete körüli kérdéseket elemzik a tudósok, a másodikban Bulcsu vezér jelentőségét, valamint a kalandozások korát ismerhetjük meg, a harmadikban pedig a magyar Szent Korona misztériumába nyerünk betekintést.

Pörzse Sándor, aki korábban maga is motorozott, azért, hogy a filmet elkészíthesse, a motorkerékpárjától vált meg. A film bevételéből a tervek szerint további részeket készítenek majd a sorozathoz, amelyekben a betyárvilágot, Mátyás királyt és a fekete sereget, és történelmük más homályos részeit kívánják körüljárni. A gyönyörűen fotózott film minden család számára értékes ajándék lehet.iadvd

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük