EseményekHírekMotoros találkozó

Indul a Kawasaki Good Times Tour 2024!

A Kawasaki Good Times Tour az elmúlt években már számos tesztmotorost inspirált, és minden állomáson nagy sikert aratott! Ez az esemény 2024-ben Magyarországon is vár rád.

A Kawasaki igazi modelloffenzívát indít a 2024-es szezonban. A Kawasaki Good Times Tour testközelbe viszi a motorosokhoz az új modelleket, és lehetőséget kínál a járművek széleskörű tesztvezetésére. A szezon egy budapesti rendezvénnyel indul az Ivanics Kft.-nél május 2-4. között.

Többek között ezeket a modelleket lehet kipróbálni:

 • Újdonságok: Ninja ZX-6R, Ninja ZX-4RR, Eliminator 500, Z500
 • Szupersport: Ninja ZX-10R
 • Super Naked: Z H2 SE, Z900 SE
 • Modern Classic: Z900 RS SE
 • Sport Tourer: Ninja H2 SX SE, Ninja 1000SX
 • Adventure Tourer: Versys 1000 SE, Versys 1000, Versys 650

*Megjegyzés: A modellek a helyszíni elérhetőségtől függően változhatnak.

  Jugoslav Teodorovic, a Kawasaki Ausztria és Magyarország üzletfejlesztési koordinátora rámutat: ” A Kawasaki 2024-ben hihetetlenül sokféle modellt kínál. Ez a sokszínűség a motorosok sokoldalúságát is kiemeli. A Kawasaki Good Times Tour mindenkinek szóló esemény lesz. És ahogy mondani szokás: a név kötelez – tehát a jó időtöltés garantált!”.

  A Good Times Tour során a tesztvezetésekre regisztrálni a vendéglátó Kawasaki partnereken keresztül tudsz. A tesztvezetéshez hozz magaddal saját védőfelszerelést (kesztyű, sisak, kabát, csizma stb.), valamint jogosítványt és személyi igazolványt. A helyszínen még némi papírmunkára lesz szükség, majd kezdődik a tesztvezetés a legújabb Kawasaki modellekkel.

  A Kawasaki Good Times Tour keretében május 4-én, szombaton kerül megrendezésre a Kawasaki Szezonnyitó az Ivanics Kft-nél. Egy rendkívüli, teljesen zöld színre festett tavaszi nap, ahol nem csak a Kawasaki modelleket lehet tesztelni, hanem találkozni is tudunk a barátokkal és jól érezni magunkat a Kawasaki családdal.

  Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
  Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
  Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
  5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

  Indítsuk be a motorokat és kezdjük a szezont!

  Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

  NaNa

  Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük