fbpx
HírekKultúraMotoros zene

Igor Mortis Vodka Klub

altA budapesti székhelyű zenekar debütáló lemeze, Virág és Vazelin címmel látott napvilágot.

 

Az albumot október 12-én mutatja be a banda, a Barba Negra Music Clubban, az Alcohol, a CrewFrom Hell (Pantera tribute), a Vasmacska és a Dolmen társaságában.

Az együttest, a 2009-es gépész gólyatáborban alapította Zsombor (ének, gitár) és Dóri (dob), máig tisztázatlan körülmények között… Majd 2010 tavaszára össze is állt az akkori csapat, Moha (szólógitár) és Marci (ex-basszusgitár) csatlakozásával.

Már a harmadik koncert hajnalán megszületett az első saját számuk: Zsombor félálomban-félrészegen, megírta a Szám.txt-t, ami azóta is töretlen sikernek örvend a bulikon. A metál elemekkel tűzdelt punk rockot játszó bandát ezután már semmi sem állíthatta meg. Egyre bővülő repertoárjuk egy részét, 2011 februárjában rögzítették, az első demójukon, TDK címmel, egy teljesen leamortizált albérlet emléke előtt tisztelegve.

Még ebben az évben csatlakozott Peti (basszusgitár) az alakulathoz, és lendületes slap témáival színesíti, azóta is, a zenekart.

Egy egész nyarat felölelő munka eredményeképpen készülhetett el a Virág és Vazelin, amin helyet kapnak a koncertekről már ismert és új dalok, valamint igazi különlegességek is. Például a Szám.txt slap-bass és akusztikus gitár verziója, valamint a 107 instrumentális, bárzenés átdolgozása.

A felvétel az EvoSound stúdióban készült. A keverés és a master, a los angeles-i származású SeanSanneman munkáját dicséri.

Aki ellátogat erre a bulira, a vodkába áztatott hangulat garantáltan magával ragadja…alt

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x