Hírek

Húsvétkor is maradj otthon!

Amikor egy ünnep arról szól, hogy mindenki meglátogatja a rokonait, átmegy a barátokhoz és közötsen esznek-isznak, akkor azt eléggé tönkre tudja tenni, hogy otthon kell maradni.

Nálunk évtizedeken keresztül hagyomány volt, hogy a haverokkal húsvét hétfőn motorozni mentünk. Néhányan azért jöttek, mert ki akartak bújni a húsvéti népszokások, kötelező jópofizás és locsolkodás alól, mások pedig a társaság és a túra miatt.

Persze azért a túrán is előkerült a kölni, és azok a csajok, akiknek sikerült megoldani, hogy a piros tojást biztonságosan szállítsák a motoron, még azt is hoztak magukkal. De valami pálinka biztosan előkerült szigorúan csak az utasok számára, meg persze volt közös evés is valamelyik út széli csárdában.

Egy ideje már elmaradoztak ezek a húsvét hétfői motorozások. Néhányan a társaságból el is adták már a motorjaikat, így egyre kevesebb volt a részvevő. Most pedig nem is lehet menni egyáltalán.

Ilyenkor felértékelődnek ezek a pillanatok és visszasírjuk a régi, szép időket, amikor mi dönthettük el, hogy megyünk-e vagy maradunk. Amikor a húsvét hétfő fix program volt, hiába ágált ellene a család. Most milyen jó lenne motorozni egyet… de itthon maradunk.

Remélem te is!

A srácok a locsolást is megoldják máshogy. Vagy máskor. Küldhetnek locsolóverset például, a lányok meg küldenek egy piros tojást emailben és beszélgetünk Skype-on.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha nem találtál szimpatikus motoros locsolóversikét, költöttem neked egyet:

Hetek óta itthon vagyok,

folyton motort tuningolok.

Most nem fogok locsolni,

mert itthon kell maradni.

 

Keresek egy jó kis verset,

nézem skypon ahogy esztek.

Nincs más nekem csak a Kawám,

te meg el ne hervadj babám!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden olvasónknak!

NaNa

MARADJ OTTHON!

Olvastál vagy kaptál vicces koronavírusos/karanténos locsolóverset? Írd meg hozzászólásban!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük