CsajokMotorokMotoros csajokMotorozás

Hurtonyné Péter-Szabó Erika

peter szabo erika 1Fiam és férjem is motorozik. A fertőzés innen ered.

 

Férjemmel Bács megyében, Kunfehértón élek. Pedagógusként dolgozom egy közeli általános iskolában. Felnőtt fiunk feleségével és 1 éves kis unokánkkal Pesten lakik. Pozitív beállítottságú, életvidám, kiegyensúlyozott embernek tartom magam.Többnyire az aktív kikapcsolódási formák vonzanak. A motorozáson kívül a tánc, a kerékpározás, a túrázás tud még lázba hozni.

Ismeretségünk kezdetén férjem motoros ember volt. Gyermekünk megszületésekor autóra kellett váltani, de a vér nem válik vízzé. Fiunk 14 évesen kezdett motorozni. Egyre nagyobb kategóriákra váltott, és sikerült édesapját is újra a motorra ültetni. Innen már nem volt megállás.

Sajnos nem jól viseltem a “benzintyúk” szerepét, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve, jelentkeztem motoros tanfolyamra. Családom támogatott mindenben. A jogosítvány megszerzése után megnyugodtam, de a fiam nem hagyta annyiban. Minden alkalommal, amikor hazalátogatott motorokat nézegettünk az interneten. Kipuhatolta melyik motort tetszik. Én akkor még nem gondoltam komolyan a motorozást. Úgy éreztem, a motoros jogosítvány kézhezvételével teljesítettem egy újabb kitűzött célt és ennyi az egész.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

peter szabo erika 2A fiam kitartásának köszönhetem, hogy motoros “csaj” lettem. Öt hónappal később az 50. születésnapomon (leesett a hó 02.11.) teljesen váratlanul begördült a gyermekem az utánfutóra feltett piros Kawasaki Vulcan 400-as chopperrel. Mondanom sem kell, hogy kipotyogtak a könnyeim. A motorozással kaptam egy teljesen új életérzést, szabadságot, motoros barátokat. Csodálatos érzés együtt túrázni!

A túrák alkalmával megismerkedtem női motorosokkal is. A legfurcsább az volt, hogy hasonló korú és vízöntő jegyű volt valamennyi. Kutattam női egyesületek után is. Egyetlen kezdeményezéssel találkoztam és ez volt a Csajok a Motoron. Mivel a felvonulások minden évben Pesten voltak, így elvetettem az ötletet a csatlakozásra.

Ebben az évben a déli motoros csajok közül Bajáról Nelli invitált a solti részvételre. Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen az eseményen. Teljesen más élmény csak csajokkal motorozni.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük