HírekMotorokMotorozás

Hosszú betegség után elhunyt Szabó Attila egykori motorversenyző

Elhunyt Szabó Attila motorversenyző 2023Szabó Attila egykori motorversenyző hosszú betegség után 57 éves korában hunyt el. Motoros családban nőtt fel, édesapja, Szabó II. László is motorversenyző volt.

Szombat reggel megdöbbenve olvastam egy ismerősöm üzenetét a szomorú hírről, hogy Szabó Attila, egykori motorversenyző, a Hungaroring Motoros Akadémia egykori vezető oktatója távozott az élők sorából. Attila nagyon fiatal volt még, nem kellett volna elmennie.

Őszinte részvétem az egész családnak!

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Facebookon ezt olvashatjuk Balogi Zoltán oldalán:

“Szomorú hírről kell posztot írnom !
Ma reggel Attila Szabó Attika barátunk, motoros társunk itthagyott minket !
Közülünk sokan csak felületesen ismerhették Attilát, mivel szinte csak a családjának élt ! Hétköznapi arcát látva kemény volt, emiatt egy kicsit talán megközelíthetetlennek is tűnt ! De a kemény üzletember-munkás mögött egy családszerető, lágyszívű ember bújt meg, aki csak otthon tudod kitárulkozni szerettei körében !
Aki ismerte Édesapját is (Szabó II. Laci bácsit), annak nem kell bemutatni azt a maximalista szemléletet, amellyel Attila végezte a munkáját-vállalkozását ! Amikor mi már végleg feladtuk volna a harcot, ők még akkor sem adták fel ! Ezért jutottak Apa és Fia a nulláról előrébb és előrébb, mert többet tettek a sikereik érdekében ! Gyermekeiket is ebben a szellemben nevelték Ágival együtt !
Attila az Édesapját tekintette a legnagyobb példaképnek, minden cselekedetében ott volt a bizonyítási vágy, hogy megfeleljen Édesapjának és a Családjának is !…”

elhunyt szabo attila motorversenyzo 2023 4 elhunyt szabo attila motorversenyzo 2023 5 elhunyt szabo attila motorversenyzo 2023 1 elhunyt szabo attila motorversenyzo 2023 6 elhunyt szabo attila motorversneyzo 2023 elhunyt szabo attila motorversenyzo 2023 2 elhunyt szabo attila motorversenyzo 2023 7

Kapcsolódó cikkek:

Elhunyt Szabó II László, a magyar motorsport meghatározó alakja

Suzuki VIP Tréning a Hungaroringen

Molnár Ági – új induló a GSX-R kupán

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük