Hírek

Nyerj egy Honda Rebelt a ’70-es évekből

honda rebel aviator nation 2017 1A Honda vadonatúj játékán két egyedi építésű Honda Rebelt és egy komplett Aviator Nation ruhakollekciót sorsolnak ki. 

Az amerikai Honda és az Aviator Nation új játékot indított, amelyben két dél-kaliforniai ihletésű egyedi motorkerékpárt lehet megnyerni. Mindkét Honda Rebel motorkerékpár teljesen egyedi, kézzel varrott, barna bőr ülést kapott, aranyszínű üzemanyagtartályán pedig az Aviator Nation ruhamárka logójából ismert sokszínű csíkok láthatók. Mindehhez két 1000 dolláros Aviator Nation ajándék kártya jár, amiből tetőtől-talpig felöltözhet majd a nyertes.

Az Aviator Nation alapítója, Paige Mycoskie imádja a szabadtéri élményeket, a zenét és a szép designt, így a Honda Rebel Aviator Nation együttműködésében résztvevő motorkerékpárok is az ő ízlését tükrözik. Az üzemanyagtartály csillogása emlékeztet a hetvenes évekből ismert szikrázó dob-készletekre és gitárokra. Az egyedi barna markolatok, a kerek visszapillantó tükrök, a minimalista hátsó lámpa, és a ketrecbe helyezett fényszóró mind Paige terveit tükrözik.

“A Honda Powersports projektje hihetetlen élmény volt” – mondta Mycoskie. “A motorkerékpár átalakítás már régi álmom, és izgatott vagyok, hogy ezúttal életre kel ez az álom! Nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy a márkám hangulatát és stílusát egy teljesen más termékkategóriába fordítsam, ami ráadásul olyan közel áll a szívemhez. “

Októberben a motort kiállítják az Austinban megrendezésre kerülő 2017-es Austin City Limits Zenei Fesztiválon, ahol fellépnek többek között a Jay-Z, a Red Hot Chili Peppers és a Chance the Rapper. A fesztivál látogatók megvásárolhatják a fesztivál logójval ellátott Aviator Nation termékeket, és közelről megnézhetik a motort is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Honda Rebel széles körű testreszabási lehetőségeinek köszönhetően a Honda Powersports ezzel a kampánnyal egy egyedülálló cirkálót hozott létre, amelynek a stílusát a 1970-es évek ihlették, és a kaliforniai életmód inspirálta.

“Értékeljük Paige és Aviator Nation stílusát” – mondta Lee Edmunds, az amerikai Honda Powersports marketing kommunikációs igazgatója. “Mivel az új Rebel tényleg egy üres vászon az új vásárlók számára, ez a partnerség egy fantasztikus lehetőség, hogy megmutassa, mi is az az önkifejezés egy motorkerékpár esetében. Miután láttad ezt a motorkerékpárt, rájössz, miért is nevezik a motorozást életstílusnak.

A Honda Rebel x Aviator Nation együttműködéséből született nyereményjáték október 31-én zárul. A szabályok részleteit ezen az oldalon olvashatod el.

 honda rebel aviator nation 2017 5honda rebel aviator nation 2017 5honda rebel aviator nation 2017 5honda rebel aviator nation 2017 5

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük